Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Nieuws 23 aug 2023
Leestijd: 2 minuten

Prins Harry wordt verdacht van Photoshoppen door ongeloofwaardige haardos

De Britse pers is in rep en roer, want Prins Harry wordt verdacht van Photoshoppen. Niet á la Kardashian, want Harry heeft zijn haar laten bewerken, in plaats van zijn lichaam.

Ineens heeft Harry een volle haardos met bruin (?) haar.

Prins Harry wordt verdacht van Photoshoppen

Prins Harry heeft het momenteel zwaar te verduren in de Britse pers vanwege een onlangs gepubliceerde foto die niet lijkt te kloppen. Volgens een bericht van Entertainment Tonight heeft de prins onlangs zijn profielfoto bijgewerkt op de website voor de tech start-up BetterUp.

Op die foto valt meteen iets op: zijn haardos is een stuk voller en heeft een bruine gloed. Dit ruikt naar Photoshop. Oordeel hieronder zelf.

De 38-jarige prins trad in 2021 in dienst bij BetterUp als ‘Chief Impact Officer’ en staat tussen de andere leidinggevenden op de website. De foto is alleen discutabel, omdat eraan gesleuteld lijkt.

Even ter vergelijking: dit is een foto van Prins Harry op 9 augustus in Japan.

(AP Photo/Eugene Hoshiko)
AP Photo/Eugene Hoshiko

 

Het internet gaat los

Zoals altijd, zijn de meningen verdeeld op het internet. Er zijn fans die vinden dat de pers Harry met rust moet laten, maar er zijn ook mensen die het belachelijk vinden dat Harry zijn haar bewerkt en maken er grappen over.

De eerste memes duiken al op en de prins wordt nu als ‘Prince Hairy’ genoemd.

Hoe zit het tussen Harry en Meghan?

Het haar van Harry is niet het enige gespreksonderwerp rondom de prins. Eind mei deden er verhalen de rondte die beweerden dat Meghan en Harry gingen scheiden. Harry zou ergens anders wonen en enkel nog voor de kinderen thuiskomen.

Nu zijn we al twee maanden verder en is er over de mogelijke scheiding geen woord meer gerept. Op Meghans verjaardag zagen we hoe leuk de twee het samen hadden. Of er van een relatiebreuk dus sprake is, is onbekend.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.