Emma Toussain
Emma Toussain Celebrity 22 jul 2023
Leestijd: 2 minuten

Oeps: Prins Harry’s memoire ‘Spare’ is het meest gedumpte boek van deze zomer

Best selling author? Dat kan prins Harry helaas niet aan zijn cv toevoegen. Zijn memoire ‘Spare’ schijnt het meest gedumpte boek van deze zomer te zijn, volgens The Daily Mail. Hoe kan dat?

Prins Harry’s memoire ‘Spare’ is het meest gedumpte boek van deze zomer

Toen Harry met zijn boek kwam én de docu op Netflix, ontplofte de hele wereld. In het boek doet hij namelijk heel wat onthullingen die niet zo royal zijn en die ook niet heel erg loyaal naar de familie toe zijn. Nu was het al duidelijk dat die loyaliteit ver te zoeken was en dat Harry en zijn vrouw niks meer met de royals te maken wilden hebben. Maar of je dat nou in een boek van 416 pagina’s moet doen.. Harry vond van wel.

Toch vinden veel mensen het niet de moeite waard in in de kast te hebben staan. Het schijnt het meest gedumpte boek te zijn van deze zomervakantie. Het wordt massaal achtergelaten op resorts, stranden en ga zo maar door.

Het boek is wel heel populair en verkocht in de eerste week al meer dan drie miljoen kopieën. Maar mensen lijken er wel helemaal klaar mee te zijn. Met het gezeur, met de verhalen. Klaar is klaar, uitgelezen is weg.

Luister de nieuwste aflevering van onze podcast hieronder:

Harry was bijna zijn piemel kwijt

Uhhhhhhhhh ja. Echt gebeurd. Harry was vlak voor de bruiloft van William en Kate in Antartica, waar het zo koud was dat al zijn uh.. lichaamsdelen het zwaar te verduren kregen. Zijn oren en vingers knapten snel op, maar zijn royal willy bleef bevroren. Gelukkig is dat wel opgelost uiteindelijk.

Dit is één van de bijzondere onthullingen uit het boek maar het zit bomvol verhalen. Wij hebben de meest opvallende stukken uit Spare onder elkaar gezet, zodat jij ‘t boek niet hoeft te kopen om het vervolgens weer weg te gooien. Ook niet goed voor het milieu ;)

Waar blijft de tijd? Prins Harry draagt dochtertje Lilibet op zijn arm en wat is ze al groot

 

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.