Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Entertainment 24 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

Nieuwe realityserie volgt de scheiding van Kim Kardashian en Kanye West

Hoewel er na twintig seizoenen en veertien jaar een einde komt aan Keeping Up With The Kardashians, betekent dat niet het einde van de Kardashian-Jenners. Ze komen in 2021 met een nieuwe realityserie naar streamingdienst Hulu en die volgt de scheiding van Kim Kardashian en Kanye West op de voet.

De twee hadden bijna zeven jaar een relatie.

Nieuwe realityserie Kardashians

Kim Kardashian vroeg in februari 2021 de scheiding van man Kanye West aan. Het stel had een relatie sinds 2012 en trouwde in 2014, ze hebben samen vier kinderen. In het laatste seizoen van Keeping Up With The Kardashians krijgen we al een inkijkje in de gebeurtenissen voor de scheiding van Kimye. Zo zien we een emotionele Kim K die aan haar familie vertelt dat ze zich een loser voelt en opbiecht dat ze niet gelukkig getrouwd is.

Van deze KUWTK-fragmenten hebben de Kardashian-Jenners het meeste spijt

In de recente KUWTK-reünie ontweek Kim Kardashian de vragen over haar scheiding van Kanye West en vertelde ze vooral dat ze verschillen van mening. Nu blijkt dat de details van de scheiding te zien zijn in de nieuwe realityserie van de Kardashian-Jenners, die eind dit jaar op Hulu verschijnt. Hoewel alle Kardashian-Jenners in de serie te zien zullen zijn, wordt vooral ingezoomd op het single-leven van Kim Kardashian en de details van haar scheiding met Kanye West.

Kim Kardashian als single

Volgens Capital FM gaan we vooral zien hoe Kim Kardashian haar leven leidt na de scheiding van Kanye West. Kanye zal hoogstwaarschijnlijk niet in de serie te zien zijn, omdat hij nu op zijn ranch in Wyoming woont en volgens meerdere geruchten aan het daten is met topmodel Irina Shayk. Ja, de ex-vrouw van niemand minder dan Bradley Cooper. We hebben verder nog weinig details over de nieuwe realityserie, maar er wordt verwacht dat hij eind 2021 verschijnt op Hulu.

Door deze regel zagen we niks over het liefdesleven van Kendall Jenner in KUWTK

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.