Emma Toussain
Emma Toussain Shopping 31 jul 2023
Leestijd: 2 minuten

Deze regenjassen houden je ook in de zomer droog, graag gedaan

We schrijven dit op een regenachtige maandagochtend, het perfecte moment om te zoeken naar regenjassen. Niet iets wat je wil, zo eind juli, maar het zal toch moeten. Het ziet er de komende weken ook niet heel veel beter uit dus je kunt jezelf gewoon trakteren op een goede regenjas.

Wij zetten de meest stijlvolle op een rij.

Deze regenjassen houden je ook in de zomer droog, graag gedaan

Stijlvol op de fiets (en door de regen) met MAIUM

MAIUM is een product van haar omgeving. Met minstens 130 regendagen per jaar en meer dan een derde van het land onder zeeniveau, moeten wij Nederlanders onszelf altijd droog houden. De regenjassen van dit Amsterdamse merk zijn met diezelfde gedachte gemaakt: om jou te helpen jezelf te beschermen tegen de elementen door innovatie in design, functionaliteit en materiaal. Ze zijn stijlvol, gaan heel goed mee op de fiets en houden je droog. Da’s natuurlijk het belangrijkste.

MAIUM
MAIUM

Deze jas shop je op de website van MAIUM.

The North Face houdt altijd droog

Als we fan zijn van één outdoor-merk dan is het The North Face wel. Het is niet voor niks een outdoor-merk. Regen, wind én sneeuw komen niet door de jas heen. Misschien heb je nu niet een hele dikke jas nodig, maar wel waterdicht. Dus zeker een kijkje waard.

The North Face
The North Face

Deze jas shop je op de website van The North Face.

Stijlvol Noisy May

Regenjassen stom? Think again. Als je een mooie kleur uitzoekt heb je al snel een stijlvolle jas. Iedereen kijkt toch naar z’n voeten, als jij je maar mooi voelt. En droog.

Noisy May
Noisy May

Deze regenjas van Noisy May shop je op Zalando.

Aim’n ANORAK

Als je houdt van een iets stoerdere outfit, kan je ook gaan voor een anorak. Je weet wel, zo’n jas die je over je hoofd aandoet.

Regenjas
Zalando

Deze anorak shop je op Zalando.

En wie weet schijnt over een aantal weken het zonnetje weer.. hou vol.

E-bikes altijd zo duur? Deze niet fiets niet en hij is nog stijlvol ook

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.