Emma Toussain
Emma Toussain Celebrity Beauty 14 nov 2023
Leestijd: 2 minuten

Rihanna wisselt zwarte lokken in voor een hele andere kleur: yay or nay?

Rihanna is een waar stijlicoon en prachtig in alles wat ze doet. Soms heeft ook zij even een verandering nodig in haar uiterlijk (zoals we allemaal wel eens doen) en nu is haar haar aan de beurt. De zwarte coupe is weg, ze heeft die ingeruild voor iets veel lichters.

Yar or nay volgens jou?

Rihanna kiest voor andere haarkleur

In augustus zette Rihanna haar tweede zoontje op de wereld. En net zoals veel sterren, koos ze ervoor de naam van de baby niet meteen bekend te maken. Bij Riri’s eerste kindje moesten we lang wachten op de naam, maar nu besluit de zangeres/zakenvrouw sneller met de babynaam over de brug te komen. Riot Rose Mayers is het geworden.

Nu Rihanna twee kids heeft was ‘t tijd voor een verandering. Hoeft niet altijd ingrijpend te zijn, ze heeft namelijk haar zwarte lokken ingeruild voor lichtbruine. Ze liet haar nieuwe kapsel voor ‘t eerst zien tijdens een uitje met vrienden. Verder is ‘t ook ontzettend lang én niet gestyled, dus misschien niet helemaal eerlijk oordelen.

Bekijk de foto’s van haar nieuwe kapsel op de website van E!

Stinky face

Het veranderen van je haar is een stuk minder ingrijpend dan bijvoorbeeld iets aan je gezicht laten veranderen. Plastische chirurgie is steeds normaler onder celebs. Toch valt er iets op bij menig beroemdheid na wat spuitjes hier en daar. Weet jewel, dat gezicht dat je maakt als iets stinkt? Je weet vast precies wat we bedoelen. Je trekt je neus op en kijkt er vies bij want ja, er stinkt iets. Dit is meer dan normaal, maar je wilt natuurlijk absoluut niet dat je gezicht vast in die positie blijft staan.

Dat is precies wat er nu bij sommige celebrities gebeurt en mensen op social media vragen zich massaal af door welke cosmetische ingreep dit precies komt. Is het jou ook wel eens opgevallen? Dat komt dus hierdoor..

Zo zorgt Jennifer Lopez ervoor dat ze altijd in vorm is én blijft

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.