Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 17 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

Zo goed passen Rihanna en A$AP Rocky volgens hun sterrenbeelden bij elkaar

Rihanna en A$AP Rocky hebben nu al sinds mei 2021 een relatie met elkaar. De relatie werd eind mei door A$AP Rocky bevestigd nadat er al maanden geruchten rondgingen. Hij noemde haar eerder de liefde van zijn leven en er gingen zelfs verlovingsgeruchten rond. Toch is niet alles perfect: de sterrenbeelden van Rihanna en A$AP Rocky blijken juist helemaal niet zo goed bij elkaar te passen.

De combinatie Weegschaal en Vissen is gewoon niet bestemd voor succes op de lange termijn.

Rihanna en A$AP Rocky

A$AP Rocky werd geboren op 3 oktober, wat hem een Weegschaal maakt. Rihanna is jarig op 20 februari, hierdoor is haar sterrenbeeld Vissen. Weegschalen en Vissen zijn twee van de meest romantische, idealistische en afhankelijke sterrenbeelden van de zodiac signs. Juist hierdoor zou je denken dat een relatie tussen deze twee absoluut zou moeten werken.

Ondanks dat deze twee sterrenbeelden voor elkaar gemaakt lijken te zijn, is niets minder waar. Ze hebben zelfs vrij weinig gemeen, vooral als het gaat over hoe ze in een relatie staan. Vissen zijn meer spiritueel en emotioneel, terwijl een Weegschaal veel intellectueler en analytisch is. Door deze grote verschillen leidt een Vissen-Weegschaal-relatie vaak tot frustratie en misverstanden.

Vissen en Weegschaal

Vissen hebben een partner nodig die knopen doorhakt, ze willen over alles in hun leven controle hebben en zoeken juist daarom in een relatie een dominante partner. Helaas voor Rihanna staat de Weegschaal niet bekend als een dominant sterrenbeeld. Weegschalen vinden het juist erg moeilijk om keuzes te maken.

Pascal Le Segretain/Getty Images Pascal Le Segretain/Getty Images

Zelf zijn Weegschalen opzoek naar een betrouwbare partner die hun een gerust gevoel geeft en dat is nou net iets wat Vissen niet zijn. Vissen zijn namelijk juist erg onafhankelijk, hebben een sterk eigen karakter en kunnen goed alleen zijn. Dit kan erg botsen met een Weegschaal, die juist niet graag alleen is.

Een relatie voor lange termijn

Vissen zijn echt opzoek naar happily-ever-after en dat is vooral bij Rihanna goed te zien. Zo vertelde ze in 2016 aan Vogue: “I always believed that when you follow your heart or your gut, when you really follow the things that feel great to you, you can never lose, because settling is the worst feeling in the world.”

Toen GQ in mei 2021 vroeg of een relatie met Rihanna beter was dan single zijn, vertelde A$AP enthousiast: “So much better. So much better when you got “the one”. She amounts to probably, like, a million of the other ones.” Het lijkt erop dat ze, ondanks dat hun sterrenbeelden niet bij elkaar passen, erg gelukkig zijn met elkaar. Het is hoe dan ook een van de meest stijlvolle powerkoppels die er zijn.

Rihanna en A$AP Rocky bewijzen weer dat ze het meest stijlvolle koppel EVER zijn

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.