Britta van Aggele
Britta van Aggele Fashion 13 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

Rihanna showt haar iconische zwangerschapsstijl in een crop top en patchwork bontjas

De wereld is nog steeds in shock door het nieuws dat Rihanna en A$AP Rocky in verwachting zijn van hun eerste kindje. Niet zo gek, want vorig jaar ontkrachtte de 33-jarige zangeres nog de zwangerschapsgeruchten die over haar rondgingen. Toch kunnen we op dit moment vol genieten van de zwangerschap van Rihanna, want de zangeres showt maar al te graag haar zwangere buik in haar iconische zwangerschapsstijl.

You go RiRi!!

Zwangerschapsstijl Rihanna

Rihanna laat al vanaf het begin van haar zwangerschap zien dat ze het helemaal begrepen heeft. De zangeres maakte haar zwangerschap namelijk bekend met een prachtige fotoshoot in Harlem, New York City. Hier droeg ze een jeans met gaten die ze combineerde met een roze Chanel-jas van zijde. Ze maakte haar outfit af met grote bodychain die over haar buik heen hing.

Niet veel later plaatste Rihanna een foto van haar babybuik op haar Instagram-account en vanaf dat moment hebben we Rihanna alleen nog maar gespot met iconische outfits. De 33-jarige zangeres draagt natuurlijk geen traditionele zwangerschapskleding, maar combineerde deze week een laced-up zwarte top met een cropped bomberjack en lakzwarte pumps. Nu is Rihanna opnieuw in haar unieke zwangerschapsstijl gespot en wij zijn wederom obsessed.

Heeft Gigi Hadid zojuist een behoorlijk groot geheim over Rihanna’s zwangerschap gedeeld?

Unieke stijl

Gisteren was het weer zover, want Rihanna plaatste op Instagram opnieuw een serie foto’s van haar unieke zwangerschapsstijl. Na een diner in haar favoriete Italiaanse restaurant in Los Angeles – Giorgio Baldi – werd Rihanna gespot in een crop top met strikdetail aan de voorkant en een baggy jeans met blauwe wassing. Over de top droeg ze een patchwork bontjas met denim en luipaardprint.

Ze maakte de outfit af met een camouflage-honkbalpet van Awake NY, een tie-dye Saddle bag van Dior, verschillende gouden kettingen die over haar buik naar beneden liepen en een paar Tom Ford-hakken die ze vastbond over haar spijkerbroek.

@eyehateheels

the queen, icon, legend shows us how #maternityfashion is done! #greenscreen #rihannapregnant #maternitystyle

♬ YAE ENERGY – Lil Yachty

Met deze looks kon Rihanna haar zwangerschap verbergen tot de bekendmaking

Zelfverzekerd

Rihanna vertelt aan PEOPLE dat “het leuk”, maar ook “een uitdaging” is om met mode te spelen tijdens haar zwangerschap. “I’m enjoying not having to worry about covering up my tummy,” vertelt de zangeres. Ook vertelt Rihanna dat mode haar zelfverzekerd maakt.

“Right now, being pregnant, some days you just feel like, ‘Ugh, I just want to lay here on this couch all day.’ But when you put on a little face and a little lipstick, you transform,” vertelt ze. “You put some clothes on, and it’s like, when you look good, you feel good,” vervolgt de zangeres. “I’ve heard that for a very long time, but it’s true. It really can get you up off that couch and make you feel like a bad bitch.”

Dit detail hebben we allemaal gemist in Rihanna’s zwangerschapsaankondiging

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.