Julia Schaap
Julia Schaap Celebrity 21 sep 2023
Leestijd: 2 minuten

Rihanna en A$AP Rocky poseren als gezin voor de camera

Afgelopen zomer verwelkomden Rihanna en A$AP Rocky hun tweede kindje. In 2022 kreeg het stel ook een zoon, genaamd RZA. Ze hielden de naam van de eerste telg bijna een jaar geheim voor hun fans. Gelukkig waren ze minder geheimzinnig over de naam van hun tweede kindje. Hij heeft namelijk de naam Riot Rose Mayers gekregen. Ook heeft het kersverse gezin nu familiefoto’s gedeeld met de buitenwereld.

En deze wil jij zien.

Vastgelegd door Miles Diggs

De 26-jarige celebrityfotograaf Miles Diggs poste dinsdag een foto van het jonge gezin op zijn Instagram-account. Miles, ook wel bekend als @diggzy, fotografeerde Rihanna en A$AP Rocky met hun twee jonge kinderen. Op de foto is te zien dat het gezin in de avond tegen een Range Rover leunt, hierdoor krijgt de familieshoot een paparazzi-achtige vibe. Rihanna en A$AP Rocky kunnen rekenen op veel liefde. De foto is al ruim 114 duizend keer geliked en heeft meer dan 16 honderd reacties. Good job, Diggzy.

Goed bewaard geheim

Rihanna en A$AP Rocky hebben de naam van hun eerste kindje een jaar lang geheim gehouden. Dit kwam doordat “ze niet waren toegekomen aan een bekendmaking”. Uiteindelijk werd duidelijk dat hun zoontje de naam RZA Athelston Mayers had gekregen. Hun eerste kind is waarschijnlijk vernoemd naar producer én rapper RZA, bekend van de Wu-Tang Clan. RZA verscheen voor de bekendmaking van zijn naam wel al een paar keer in de buitenwereld, ook deelt Rihanna regelmatig kiekjes van haar gezin.

Super Bowl

Rihanna en A$AP Rocky kondigde in februari 2023 aan dat ze in verwachting was van hun tweede kindje. Het iconische moment werd tijdens de Super Bowl vastgelegd. Aan het einde van haar optreden wreef ze over haar baby belly, waardoor iedereen wist dat ze zwanger was. In augustus 2023 beviel Rihanna van Riot Rose, de naam werd in september bekendgemaakt, hierdoor werd het geduld van de fans gelukkig niet weer op de proef gesteld.

Rihanna’s make-up artist deelt de ultieme hack voor het dragen van rode lipstick

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.