Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Films & Series 1 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Sam Smith krijgt een rol in het tweede seizoen van And Just Like That

We hebben heel goed nieuws voor je, want een iconische artiest krijgt een rol in het nieuwe seizoen van And Just Like That. Niemand minder dan Sam Smith zal verschijnen in het vervolg van Sex and The City en wij praten je bij.

Beste. Nieuws. In. Tijden.

Sam Smith krijgt een rol in het tweede seizoen van And Just Like That

In een zeer verrassende post, onthult Sam Smith dat hen verschijnt in And Just Like That seizoen 2. Hoewel hen niet veel details deelt over wat de rol inhoudt, kunnen wij niet wachten op diens verschijning. Of het nu gaat om een kort optreden, een grote rol, een snelle verschijning of een nieuwe liefde: het belooft ‘unholy‘ te worden.

De cast van And Just Like That seizoen twee

Ja, wie gaan we nog meer terug zien in het tweede seizoen? Natuurlijk Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon en Kristin Davis. Oftewel Carrie, Miranda en Charlotte. Toch is er één grote verrassing in het seizoen, want Aidan Shaw maakt namelijk zijn comeback in New York. Volgens Deadline gaat het volgende gebeuren: “Aidan Shaw (played by John Corbett) will reunite with former love Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker) on HBO Max’s And Just Like That and he is supposedly set for a substantial, multi-episode arc on the second season of the Sex and the City follow up.”

Wanneer kunnen we seizoen twee verwachten?

Eind vorig jaar kwamen de eerste beelden van de opnames in New York naar buiten. Dit betekent dat ze al een tijdje aan het draaien zijn. Bij het eerste seizoen zat er een halfjaar tussen het draaien en de release. Ervan uitgaande dat dit nu weer zo is, zal de serie in de zomer van 2023 op HBO Max verschijnen. Wij kunnen in ieder geval niet wachten om Sam Smith en Aidan te zien in de serie.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.