Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Shopping 20 mrt 2024
Leestijd: 1 minuut

Scoor de ideale TEKLA Terry Towel dupe voor €6,50 bij deze winkel

Wat Le Creuset is onder de pannen, is Tekla onder de handdoeken. En hoe ouder we worden, hoe lekkerder we gaan op de meest luxe alledaagse producten. Maar je kast vullen met handdoeken van €35 per stuk? Dat wordt een duur grapje. Gelukkig verkoopt HEMA op dit moment de beste dupes.

De it-girls en lifestyle bloggers in Kopenhagen (en eigenlijk heel Europa) drogen zich allemaal af met de handdoeken van Tekla. Zo zwaar en zo zacht, dat je er een hotelgevoel van krijgt. Niet gek dus, dat het Deense merk zo populair is. Toch vinden we €35 per handdoek wel erg aan de prijs. Gelukkig is daar HEMA met een perfecte look-a-like.

HEMA verkoopt perfecte dupe Tekla-handdoeken

Dit weekend circuleerde er op TikTok een video die ons hart sneller liet kloppen. TikTokker Charlotte Amber deelde namelijk haar nieuwe aankoop: nieuwe handdoeken van HEMA. En niet zomaar handdoeken, maar handdoeken die wel erg lijken op de Tekla Terry Towel. Wij dachten maar één ding: HEBBEN!

@__charlotteamber

Zijn echt van super mooie zware kwaliteit en mega zacht! 🫶🏼 En het mooie is: allemaal rond de 5/10 euro per handdoek!

♬ origineel geluid – hanna

De looks zijn top, maar is de kwaliteit ook net zo goed als de geliefde Tekla-handdoeken? Het lijkt er wel op, na het lezen van HEMA’s productomschrijving. ”De handdoek is gemaakt van een zware kwaliteit katoen en dicht geweven, wel 500 gram katoen per m². Dat maakt hem lekker zacht en dik en heel vochtabsorberend” luidt de omschrijving. Klinkt top.

Zowel de handdoek van Tekla als die van HEMA zijn gemaakt van 100% katoen. Die van Tekla is ietsjes zwaarder, namelijk 600 gram katoen per m². Maar gezien het prijsverschil, klagen we daar niet over.

HEMA handdoek 50×100 zware kwaliteit – €6,50

HEMA dupe Tekla handdoeken
HEMA

Tekla Terry badhanddoek – €35

Tekla handdoeken
de Bijenkorf

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.