Britta van Aggele
Britta van Aggele Beauty 23 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Na Kourtney Kardashian rockt ook Selena Gomez een blunt bob

Net als wij, zijn ook celebrities soms toe aan een complete makeover. Van een nieuwe beautyroutine tot nieuwe kleding: we hebben celebrities flink zien veranderen door de jaren. Zo ook Selena Gomez die nu een compleet nieuwe look laat zien. Ze heeft namelijk een blunt bob genomen en het staat haar ontzettend mooi.

Wij zijn helemaal obsessed met deze nieuwe style bij Selena Gomez.

Nieuw kapsel voor Selena Gomez

Als tiener zagen we haar in de Disney Channel-serie Wizards of Waverly Place en tegenwoordig heeft de zangeres een eigen koopprogramma en schittert ze in de serie Only Murders in the Building Naast dat ze een geweldige actrice is, heeft ze ook een prachtige stem en wij zingen haar liedjes geregeld mee. Want laten we eerlijk zijn: de teksten van haar nummers zijn super herkenbaar en perfect voor een potje Carpool Karaoke.

We zijn ook geregeld op haar Instagram-account te vinden. Je kan namelijk altijd terecht bij Selena Gomez voor een dosis outfit- en beauty-inspiratie. Niet zo gek, want Selena ziet er altijd goed uit en ze is ook nog de eigenaresse van haar eigen beautymerk genaamd Rare Beauty. Selena Gomez laat ook zeker zien dat ze de trends in de gaten houdt, want ze is gespot met een van de grootste haartrends van deze winter: de blunt bob. En niemand minder dan Kourtney Kardashian ging haar al voor.

Met deze fake bob-hack kan je kort haar uitproberen zonder je haar te knippen

Blunt bob

Selena Gomez is niet de eerste celebrity die met de blunt bob wordt gespot. Katy Perry, Kourtney Kardashian en Billie Eilish hebben namelijk laten zien dat ook zij groot fan zijn van de blunt bob. Vorige maand was de oprichtster van Rare Beauty de laatste celebrity die zich bij de bob-squad voegde. Selena koos voor een stompe bob die mooi om haar gezicht heen valt en haar make-upartist – Hung Vanngo – showt haar nieuwe look op Instagram.

Voor een extra strakke afwerking stylet Selena Gomez de langere voorsecties zo dat ze mooi naar voren vallen. Doordat haar voorste plukken langer zijn dan de rest van haar kapsel krijgt haar bob een mooi rond effect en dit accentueert haar gezicht perfect. We kunnen dan ook wel stellen dat deze look helemaal geslaagd is.

Reacties

Wij zijn niet de enigen die totaal obsessed zijn met het nieuwe kapsel van Selena Gomez, want ook fans gaan in de comments los over de nieuwe haren van de zangeres. Zo schrijft een fan: “I can’t believe my eyes!!!” en een andere fan schrijft: “You slayed this one. The Queen #selenagomez looks as gorgeous as ever 🙌.”

Wij weten niet hoe het met jullie zit, maar wij gaan direct even onze kapper bellen.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.