Aartie Narain
Aartie Narain Entertainment 5 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Deze serie met Selena Gomez scoort beter dan Squid Game

Niet Squid Game, maar Only Murders in the Building met Selena Gomez is op dit moment de best beoordeelde serie die je kunt streamen. Althans, afgaande op de grootste filmrecensiewebsites, waar de mystery-comedy zonder uitzondering uitzonderlijk goed scoort. De serie is een Hulu Original en in Nederland te zien op Disney+.

Niet alleen op Rotten Tomatoes scoort Only Murders in the Building, ook op IMDb. Daar is de rating 8,2 uit 10. Ook net iets hoger dan Squid Game, met een rating van 8,1.

Only Murders in the Building met Selena Gomez

De mystery-comedy Only Murders in the Building volgt drie vreemdelingen die een obsessie delen voor waargebeurde misdaadverhalen. Plotseling raken ze er zelf in verwikkeld als ze de mysterieuze dood van een buurman in hun flatgebouw in New York onderzoeken.

Naast Selena Gomez bestaat het trio uit Hollywood-iconen Steve Martin en Martin Short. De chemie tussen de jongedame en twee mannen op leeftijd is perfect. De serie omvat alle lol van misdaad, zonder enige vorm van uitbuiting in het echte leven. Verwacht ook geen constante bloedspetters en moordsalvo’s zoals in Squid Game.

Hogere scores dan Squid Game

Only Murders in the Building scoort de volle 100% op de ‘tomatometer’ van Rotten Tomatoes, die is gebaseerd op recensies van professionele recensenten. Maar opvallend is dat ook de ‘audience score’ van de serie met Selena Gomez hoger uitvalt dan bij Squid Game. Daar is de score 94% tegenover 84%.

Mocht je meer van de filmrecensiewebsite Metacritic zijn: ook daar scoort Only Murders in the Building beter dan de Zuid-Koreaanse monsterhit Squid Game. Hier staan een metascore van 76 en user score van 9,5 tegenover een metascore van 69 en user score van 7,4.

Hulu

Duidelijk, dat is zeker het proberen even waard. De serie met Selena Gomez bestaat uit tien afleveringen en is te zien op Disney+.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.