Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 2 dec 2021
Leestijd: 3 minuten

Selena Gomez haalt hard uit naar fan die kritiek heeft op haar TikTok-video

Celebrities ontvangen op dagelijkse basis kritiek op hun social media-accounts. Er zit altijd wel iemand tussen die wat te zeggen heeft over de situatie. Zo ook bij Selena Gomez, want op een van haar nieuwste TikTok-video’s ontving ze een nogal nare reactie. Maar de zangeres laat het er niet bij zitten, ze haalt uit naar de fans die kritiek had op haar TikTok-video.

Go, Selena.

Selena Gomez

We zijn niet de enigen die fan zijn van Selena Gomez, ze heeft een enorme fanbase. Ze lijken voor Selena Gomez door het vuur te gaan, maar Selena is niet altijd even blij met de acties van haar fans. Zo zorgden Selena Gomez-fans er bijvoorbeeld voor dat Hailey Bieber op de rode loper van het Met Gala moest huilen.

Selena is altijd heel duidelijk geweest dat ze het belangrijk vindt dat vrouwen elkaar steunen in plaats van elkaar naar beneden halen. Deze boodschap probeert ze ook door te geven aan haar fans, maar deze lijken het niet altijd met Selena eens te zijn. Het is namelijk dit keer bij Selena Gomez zelf gebeurd, want een fan liet een behoorlijk nare reactie achter bij een van haar nieuwste TikTok-video’s.

Bevestigt Selena Gomez hiermee de dategeruchten met Chris Evans?

TikTok-video

De TikTok-video van Selena Gomez toont de zangeres die duet met een video van een bekende arts die de definitie van ‘zwaar drinken’ bij mannen en vrouwen beschrijft. In de video – die Selena beschreef met de caption: “It’s a joke” – zien we hoe Selena Gomez geschrokken kijkt als ze hoort dat 8 glazen alcohol per week als ‘zwaar drinken’ wordt gezien voor een vrouw.

@selenagomez

#duet with @drdawnbantel it’s a joke

♬ original sound – Dr. Dawn Bantel, NMD

Veel fans lieten positieve reacties achter en zeiden hoeveel ze van Selena’s gevoel voor humor houden. Toch was er ook één fan die een negatieve reactie achterliet, verwijzend naar de niertransplantatie die Selena Gomez in 2017 onderging. De zangeres kreeg namelijk ergens voor 2014 een diagnose van Lupes en kreeg in 2017 een nier van haar beste vriendin Francia Raisa.

Reactie

De opmerking – die inmiddels is verwijderd – luidde: “So one of your best friends gives you her kidney and you continue to drink excessively.” Het duurde natuurlijk niet lang voordat Selena Gomez van zich liet horen en reageerde op deze nare reactie. Het antwoord van Selena luidt: “It’s a joke ass,” maar de uithaal van Selena Gomez ging helaas verloren toen de oorspronkelijke opmerking werd verwijderd.

Omdat de opmerking al door veel fans was opgepikt, zijn veel van de reacties onder de video afkomstig van fans die Selena komen verdedigen. Velen van hen zeggen niet alleen dat de video als grap bedoeld was, maar vertellen ook dat Selena Gomez zelf helemaal niet drinkt. Zo schrijft een fan: “the way you put “it’s a joke” so you won’t get canceled lmaoo 😭” en een andere fan schrijft: “Kidney patients can drink alcohol and they can also make jokes. Selena is healthy and is living her best life 💜💜💜.”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.