Sophie Hendriks
Sophie Hendriks Celebrity 2 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

Het is officieel! Selena Gomez heeft een nieuwe vriend en hier ken je hem van

Niet alleen qua carrière, maar ook in het datingcircuit zit Selena Gomez niet stil. Ondanks dat het al lang geleden is dat de zangeres een relatie had, staan er flink wat bekende namen op haar datinglijst. Haar datingleven begon in 2010 met Justin Bieber. Toen dit tot spijt van vele Beliebers ten einde kwam, kreeg ze een relatie met onder andere Niall Horan, Nick Jonas, Charlie Puth en The Weeknd. Inmiddels is er een nieuwe – bekende – man die het hart van Selena heeft veroverd.

Wie is de nieuwe man in het leven van Selena Gomez?

De geheimzinnige nieuwe liefde van Selena

De geruchten gingen al even de rondte nadat Selena Gomez met Drew Taggart werd gespot. Wat blijkt? Ze bleken een romantische datenight bij dit restaurant in New York te hebben gehad. Hierna kwamen ze heerlijk sprookjesachtig hand in hand naar buiten gelopen.

Toch was Selena het toen nog niet helemaal eens met de openbaring van hun relatie.  Via Instagram probeerde ze duidelijk te maken dat er helemaal niks gaande was en postte de tekst “I like being alone too much” met een #iamsingle. Nu blijkt dat de wereld even voor het lapje gehouden werd. Selena verwijderde de post en nu blijkt dat het muzikale koppel wel degelijk een relatie heeft, maar het liever nog onder de radar houdt. Dit probeert het koppel te doen door bij members-only clubs af te spreken, waar ze niet kunnen worden verrast door paparazzo.

Volgens bronnen hebben de twee het heel fijn samen. Ze gaan op schattige dates zoals bowlen en naar de bioscoop en ze blijken hun handen niet bepaald van elkaar af te kunnen houden.

Waar je Drew Taggart van zult kennen

Drew Taggart is geen onbekende in de showbizz wereld. Hij is namelijk de zanger en DJ van The Chainsmokers. Samen met Alex Pall maakte hij enorm veel hits, waarvan ook jij er zeker een aantal zult kennen. “Something Just Like This”, “Closer”, “Don’t Let Me Down” en “Paris” zijn een paar van de grootste hits die ze op hun naam hebben staan. Op 13 januari 2023 lanceerden ze een nieuw nummer “Make Me Feel”. Of ook dit zo’n megahit zal worden moet nog blijken.

Dit is wat je van de Super Bowl halftime show van Rihanna kunt verwachten

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.