Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 2 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Deze memes vertellen wat we allemaal dachten tijdens het kijken van Selling Sunset seizoen 4

Selling Sunset seizoen 4 is vanaf 24 november 2021 te zien op Netflix en wij moeten eerlijk toegeven: wij hebben het nieuwste seizoen binnen een paar dagen uitgekeken. Niet zo gek, want seizoen 4 zat weer vol met genoeg drama. Niet alleen wij hebben van het nieuwste seizoen van Selling Sunset genoten, ook fans gaan compleet los op Twitter over het nieuwste seizoen.

Wij zetten de leukste memes voor je op een rij.

Selling Sunset seizoen 4

Netflix maakte in mei bekend dat ze bezig waren met het filmen van seizoen 4 en 5 van Selling Sunset. De serie had een kleine vertraging opgelopen nadat de crew niet kon filmen wegens de coronacrisis. Gelukkig duurde het niet al te lang voordat we weer konden genieten van de makelaars van The Oppenheim Group.

Eerder dit jaar kregen we ook te horen dat er twee nieuwe makelaars toegevoegd werden aan The Oppenheim Group. Vanessa en Emma voegden zich toe aan de makelaars van Selling Sunset en ze hebben in dit seizoen zeker voor extra drama gezorgd. De meeste drama had dit seizoen toch weer met Christine Quinn te maken, we zijn natuurlijk niets anders gewend. Nu we moeten wachten tot seizoen 5 van Selling Sunset uitkomt scrollen we rond op Twitter om de leukste Selling Sunset seizoen 4-memes te bekijken.

Verlaat Christine Quinn Selling Sunset na de dramatische finale van seizoen 4?

Twitter

Als je nog niet klaar bent met al de drama van Selling Sunset, heb je geluk. Fan delen namelijk de meest hilarische en herkenbare memes op Twitter over Selling Sunset seizoen 4. Wij zetten ze voor je op een rij.

1. De shock

2. We kunnen nog steeds het verschil tussen Brett en Jason niet zien

3. Lies

4. Crying

5. Sorry not sorry

6. No secrets

7. Davina be like

8. We kunnen het niet meer bijhouden

9. Taking notes…

10. Chrishell en Jason

11. De Christine drama

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.