Redactie
Redactie Bizarre Bekentenis 1 okt 2023
Leestijd: 3 minuten

Senna (20): ‘Ik poepte in mijn broek om een man met slechte intenties af te schudden’

In de rubriek Bizarre Bekentenis doet iedere week een lezeres van NSMBL een confession. We proberen het leven ook maar uit te vogelen en dit gaat niet zonder slag of stoot. Jongvolwassen zijn? Dat is soms knap lastig. We zijn tenslotte allemaal mensen en elk persoon maakt weer andere gekke en bijzondere dingen mee. Verliefd op de verkeerde persoon? Gênant moment tijdens een date? In Bizarre Bekentenis lees je verhalen die soms herkenbaar zijn, of juist helemaal niet.

Dit keer lees je het verhaal van Senna*

Hi Senna, kan jij iets meer vertellen over jouw situatie?

“Ik had nooit gedacht dat het mij zou overkomen. Ik hoorde wel eens op televisie dat er een meisje de bosjes was ingetrokken of was lastiggevallen toen ze na het uitgaan naar huis was gegaan. Maar een paar weken geleden kwam ik helaas in een soortgelijke situatie terecht. Ik was die avond met een groep van mijn beste vriendinnen naar het terras. Van het een kwam het ander en we besloten na een paar drankjes nog even gezellig een club in te gaan.

Het was hier zo gezellig dat ik helemaal de tijd was vergeten, tot ik opeens op mijn telefoon zag dat het alweer twee uur was. In het begin van de avond had ik met mijzelf afgesproken het niet te laat te maken, omdat ik de volgende dag vroeg op moest en besloot om naar huis te gaan. Ik nam afscheid van mijn vriendinnen en liep naar mijn fiets. Gelukkig woon ik niet ver van de stad en fiets daarom regelmatig alleen naar huis. Ik ben nooit bang dat er wat gebeurt, maar dat is nu veranderd.”

Loes (24): ‘Mijn zus is aan het daten met mijn biologische vader’

Slechte intenties

“Toen ik naar huis fietste merkte ik namelijk dat er een man achter mij aan fietste. Eerst merkte ik het niet op, maar na een paar straten fietste hij nog steeds precies dezelfde route als ik en hij kwam steeds dichterbij. Toen ik bijna thuis was begon hij tegen mij te praten, maar ik reageerde er niet echt op. Ik liet duidelijk merken dat ik geen zin had in contact, maar hij bleef mij maar lastigvallen. Ik ging mij pas echt zorgen maken toen ik thuis van mijn fiets stapte en hij ook stopte.

Nadat ik mijn fiets had neergezet rende ik naar mijn voordeur om deze snel te openen, maar voordat dit lukte stond hij al opeens achter mij. Ik voelde direct dat het foute boel was en maakte in dat moment een beslissing. Ik zette alles op alles en poepte met veel geweld in mijn broek tot hij wegrende. Een echte man zou geen enkele vrouw aanvallen, maar je moet wel een heel gestoord mens zijn wil je iemand misbruiken die helemaal onder de poep zit. Ik had nooit gedacht dat ik in deze situatie terecht zou komen en als volwassen vrouw in mijn broek zou poepen, maar het heeft mij wel in veiligheid gebracht.”

Ramona (28): ‘Mijn vriend heeft wél geld om met zijn beste vriendin uit eten te gaan, maar neemt mij nooit mee’

*De naam Senna is gefingeerd. De echte naam is bekend bij de redactie.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.