Beau Goldewijk
Beau Goldewijk Beauty 2 jun 2024
Leestijd: 2 minuten

Dit zijn de beste serum foundations voor een natuurlijke glow

Als er één beautyproduct de laatste tijd harten stal, dan is het wel serum foundation. Dit is een foundation die voor een groot deel uit een verzorgend serum bestaat. Dit maakt zo’n foundation extra fijn om te blenden én het is beter voor je huid.

Wij vertellen je meer over hierover en delen de vier beste met jullie

Serum foundation

Een serum foundation is net wat vloeibaarder dan een normale foundation, waardoor deze nog makkelijker in je huid te blenden is en het dus vaak een natuurlijke look geeft. Doordat het product voor een groot deel uit serum bestaat, is het beter voor je huid dan een gewone foundation. Er zitten namelijk verzorgende stoffen in, dit is bij een normale foundation niet het geval. Kortom, dit product is top wanneer je voor een natuurlijke look, die ook nog eens verzorgend is, gaat. Dit zijn een aantal producten die wij het fijnst vinden:

L’Oréal Paris True Match Nude Plumping Tinted Serum

We beginnen meteen met een budget proof variant, namelijk die van L’Oréal Paris. De True Match Nude Plumping Tinted Serum is er in veel verschillende kleuren en is fijn om mee te beginnen. Een perfect instapproduct – that does the trick.

serum foudations
L’oréal

Clinique Even Better Clinical Serum SPF Foundation

Nog een fijn serum foundation is de Even Better Clinical Serum SPF Foundation van Clinique. Het is een waterproof foundation waar ook nog eens een SPF in zit. Houden we van.

serum foudations (1)
Clinique

Ilia Beauty Super Serum Skin Tint SPF 30 Serum

Het Super Serum Skin Tint SPF 30 Serum van Ilia Beauty werkt perfect als een lichte foundation om voor een natuurlijke make-uplook te gebruiken. Het is een skin tint die een minuutje nodig heeft om de kleur volledig te ontwikkelen, waardoor het uiteindelijk goed aanpast aan je huid. Geduld is bij dit product een hele schone zaak.

ILIA

MAC Studio Waterweight SPF30 Foundation

De MAC Studio Waterweight SPF30 Foundation is niet helemaal een serum foundation, het is namelijk een foundation op basis van water. Hierdoor geeft het een vergelijkbaar effect. Daarnaast heeft ook deze een verzorgende werking. Voor een wat meer dekkend effect raden we aan meerdere laagjes aan te brengen. Zo kan je ‘m helemaal naar eigen wens maken.

serum foudations (3)
MAC

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.