Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Entertainment 7 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

Sex Education seizoen 3: dit is de eerste trailer van het nieuwe seizoen

Na uitstel op uitstel heeft Netflix eindelijk de releasedatum onthuld van Sex Education seizoen 3. Het derde seizoen verschijnt in het najaar van 2021 op Netflix en dat is ineens toch weer wat eerder dan verwacht. Door het coronavirus werd de releasedatum werd eerder uitgesteld, en even werd er zelfs gevreesd voor een uitstel naar 2022. Toch komt Sex Education seizoen 3 eraan en is de trailer vandaag zelfs verschenen.

De eerste beelden beloven veel goeds.

Sex Education: seizoen 3

In Sex Education seizoen 3 is weer een nieuw schooljaar aangebroken. Otis heeft regelmatig seks, Eric en Adam zijn officieel een setje en Jean is zwanger. Ondertussen probeert het nieuwe schoolhoofd Hope (Jemima Kirke) Moordale weer een degelijke reputatie te geven. Daarnaast ontdekt Aimee het feminisme, wordt Jackson verliefd en blijkt er ergens een verloren voicemail rond te zwerven. Bereid je daarnaast weer voor op veel dieren, buitenaardse verschijnselen, vulva-cupcakes en nog veel meer van Madam Groff.

Sex Education derde seizoen Netflix
Netflix Netflix

In het derde seizoen van de Netflix-serie zien je een aantal nieuwe gezichten, waaronder Jason Isaacs als Peter Groff, Mr Groff’s succesvollere-maar-niet-zo-bescheiden oudere broer. Artiest en songwriter Dua Saleh maakt diens acteerdebuut als Cal, een genderneutrale leerling op Moordale. En Indra Ove speelt de rol van Elsie’s pleegmoeder Anna. De slogan van Sex Education seizoen 3 is ‘Change is coming’, met een knipoog naar het ‘Winter is coming’ van Game of Thrones. Dat belooft veel goeds.

Sex Education seizoen 3: Netflix onthult releasedatum én eerste beelden

Trailer

Het derde seizoen is vanaf 17 september te zien op Netflix, maar de trailer werd vandaag al door de streamingdienst gelanceerd. In eerdere foto’s van Sex Education zagen we al dat de cast nu schooluniformen draagt, maar in de trailer wordt nog meer onthuld. Het is duidelijk: we kunnen niet wachten tot 17 september en hebben de datum alvast in onze agenda omcirkeld. De trailer van seizoen 3 bekijk je hieronder:

Deze actrice uit Sex Education krijgt een grote rol in Bridgerton seizoen 2

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.