Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 12 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

OMG: Sex/Life is na twee seizoenen gecanceld door Netflix om deze reden

De Netflix-show Sex/Life is ontzettend populair en mensen kunnen dan ook niet wachten tot het derde seizoen uitkomt. Maar helaas.. Netflix heeft de show uiteindelijk toch gecanceld en het heeft alles te maken met de uitspraken die hoofdrolspeelster Sarah Shahi heeft gedaan in de podcast Not Skinny But Not Fat.

Sex/Life gecanceld

Actrice Sarah Shahi heeft veel kritiek geuit over het tweede seizoen van de serie. Ze vond het niet kunnen dat ze maar ‘weinig’ scènes had met acteur Adam Demos, haar lover in real life. “Ik had zeker niet de steun die ik bij het filmen van het eerste seizoen had,” vertelde ze ook. Terwijl ze deze uitspraken deed in de podcast, voorspelde ze al dat ze ‘nooit meer voor Netflix zou werken.’ De streamingdienst heeft de serie dus nu afgekapt, er komt geen derde seizoen meer.

De show Sex/Life volgt de getrouwde moeder Billie (gespeeld door Sarah Shahi), die klem zit tussen haar ‘veilige’ echtgenoot Cooper (Mike Vogel) en haar avontuurlijke ex Brad (Adam Demos). Samen hebben het Billie en Cooper twee kinderen en wonen ze in een geweldig huis. Ondanks alles mist Billie iets in haar leven. Iets wat ze bij haar ex Brad, gespeeld door Adam Demos, wel kon vinden. Billie schrijft al haar seksdromen op in een dagboek, die haar man uiteindelijk vindt. Gelukkig kan Sarah in het echte leven dan wel nog even door met haar ‘Brad’.

Zeg maar dag..

Dat de serie nu gecanceld wordt, vinden veel kijkers jammer. Het eerste seizoen van de serie heeft een aantal weken in de top 3 gestaan. Het was dan ook te verwachten dat er snel een aankondiging voor seizoen 2 zou komen. Op Twitter plaatste Netflix een video waarin te zien is dat 67 miljoen huishoudens het eerste seizoen hebben gekeken. Daarnaast hebben 20 miljoen huishoudens dé scene teruggespoeld. Je weet wel, die ene.. 🍆

Nieuw kijkvoer

Wat voor series en films je dan moet kijken? Goede vraag, maar wij hebben het antwoord. Onze collega’s van NSMBL hebben namelijk een lijstje met de leukste producties die in april uitkomen samengesteld.

Dit vinden mannen juist ontzettend aantrekkelijk aan de vrouw

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.