Emma Toussain
Emma Toussain Celebrity 4 apr 2024
Leestijd: 1 minuut

Is Shakira aan het daten met déze Emily In Paris-acteur?

Bijzonder nieuws: Shakira schijnt weer een nieuw vlam te hebben. En we kennen hem allemaal.. hij speelt Alfie in Emily in Paris. Het gaat om acteur Lucien Laviscount.

Shakira date met Emily in Paris-acteur

Hoe kennen deze twee elkaar?! Nou, da’s eigenlijk heel simpel. Lucien is te zien in de videoclip van Shakira’s nummer Puntería. En in die clip spelen ze ook lovers, niet zo gek dus dat de vonk dan over kan springen. Ze zijn ook al vaker samen gezien. Vorige week gingen ze samen New York in, nadat Shakira daar had opgetreden.

Negatieve reacties vanuit de omgeving

Niet iedereen is het eens met deze nieuwe ‘relatie’. Er wordt namelijk gezegd dat Lucien Shakira alleen gebruikt om ‘nog beroemder’ te worden en Shakira zou hem dan weer gebruiken om over haar ex heen te komen. Ach – wie maakt het ook uit. Ze zijn wel een knap stel samen.

Lucien: de nieuwe James Bond?

Sinds zijn verschijning in Emily in Paris zijn alle pijlen gericht op Lucien. Niet alleen voor de vele fans, maar volgens de geruchten ook voor filmproducent Barbara Broccoli. Barbara heeft de touwtjes in handen voor de nieuwe James Bond film en is momenteel op zoek naar een vervanging van Daniel Craig. Daniel heeft 007 in 5 films heeft vertolkt, maar gaf al meerdere keren aan dat er geen volgende keer zal komen: “I said, ‘This is it. I don’t want to do it any more.” Da’s duidelijke taal, en dat zorgt ervoor dat deze rol vrijkomt voor een andere acteur. Lucien staat dus in de kijker – maar ook acteur Aaron Taylor Johnson is populair.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.