Rosalin Doodeman
Rosalin Doodeman Celebrity 6 jun 2023
Leestijd: 2 minuten

Shakira is wederom gespot met Lewis Hamilton tijdens een night out

Tom Cruise of toch Lewis Hamilton? Wij houden ondertussen het liefdesleven van Shakira niet helemaal meer bij. Dat ze geniet van het vrijgezellenleven is een feit, maar met wie? Volgens velen is Shakira nu blijven hangen bij auto-coureur Lewis Hamilton, want de twee waren alweer samen gespot, en wel in romantische setting.

Love is in the air?

Shakira en Lewis Hamilton

“I need to find myself a Latina” is inmiddels een bekende uitspraak van Lewis Hamilton.. voor de kenners dan. Alle F1-coureurs vliegen de wereld over om te racen en afgelopen week was het tijd voor de Grand Prix van Spanje. Na de race vonden we (oké, de pers) Lewis Hamilton bij Shakira tijdens een night out. Heeft hij dan toch zijn Latina gevonden?

 

Miami Grand Prix

Een maand terug werden de twee al gespot tijdens een romantisch etentje, vlak na de Miami Grand Prix. Shakira was daar met Tom Cruise, maar het lijkt er op dit een gepasseerd station is. Dezelfde avond leek ze hem namelijk achterwege te hebben gelaten en heeft de zangeres genoten van een etentje met één van de grootste F1-coureurs. Ze waren niet alleen: zangers Daniel Ceasar en Mustafa waren er en ook model Fai Kahdra was van de partij. Een intieme cocktail party was het dus wel.

Vrijgezellig leven

Ondertussen ziet het er wel naar uit dat Shakira geniet van het vrijgezellenleven. De zangeres is door een messy scheiding gegaan met haar ex-man Gerard Pique. Eén die ook niet lang heel privé bleef toen ze uithaalde naar haar ex in een break-up song. Gerard Pique heeft ondertussen een nieuwe vriendin en Shakira lijkt dus momenteel content te zijn met het vrijgezellenleven en alle vrijheid die daarbij komt kijken. Of we Shakira nog een keer met Lewis Hamilton gaan spotten is nog maar de vraag. Voor hetzelfde geld duikt Tom Cruise nog een keer op aan haar zijde, who knows?

Kendall Jenner en Hailey Bieber ontkennen vermeende ruzie met deze Instagram-story

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.