Anne Smits
Anne Smits Fashion 21 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Deze sieraden wil je hebben voor aankomende zomer

Van minimalistische items tot aan plakkaten waar een ekster zijn kop voor omdraait: de sieradentrends zijn eindeloos. Wil jij jouw sieraden stash een upgrade geven, heb je nog geen idee voor een verjaardagscadeau of wil je jezelf gewoonweg even verwennen met een mooi sieraad? Haal je inspiratie uit de sieradentrends voor aankomende zomer.

Minimalistisch is verleden tijd

Dit zijn de sieradentrends voor zomer 2023

Trends komen en gaan, dat geldt voor zowel kleding als sieraden. Het zou best eens zo kunnen zijn dat de accessoires die je moeder al tientallen jaren bewaard, nu toch echt hun comeback gaan maken.

Cleopatra style

Voor het ontstaan van deze trend gaan we way back naar de tijd van de gladiatoren en Cleopatra. De trend van de grote sieraden met reliëf alsof er een paar keer met een hamer op is geslagen, is terug van weggeweest. Denk aan brede armbanden en kettingen en grote oorbellen. Je spot de trend al bij Mango in de collectie.

Mango Maxi-armband met reliëf – € 49,99

 

Mango Asymmetrische 18k ketting – € 69,99

 

Flower choker

Hoe lang deze trend zal aanhouden is nog maar de vraag. We kunnen namelijk spreken over een bijzonder, maar uniek item, namelijk de flower choker. Waar de stoere chokers jaren geleden in waren, maakt deze variant nu plaats voor de girly look. Romantisch en ideaal voor een bruiloft of andere chique gelegenheid.

Zara Choker met bloem – €12,95

 

Arm cuff

Van ear cuffs naar arm cuffs: om elk lichaamsdeel kan wel een sieraad worden gedragen. Eens in de zoveel tijd komt dit sieraad dat je om je bovenarm draagt weer terug. Zo ook nu. Vorig jaar spotten we ‘m al op de runway en deze trend blijft gewoon nog even hangen.

ANP

Free People Mary Kate Arm Band – €28.00

 

Parels

Diamonds, maar ook pearls are a girl’s best friend. Parels zijn trendy én tijdloos en je vindt ze in allerlei soorten sieraden. In je oren, aan je ketting, maar ook verwerkt in je tas of schoenen.

Funky & Fancy Luna necklace – €69,99

 

Office outfits saai? Nee hoor! Dit zijn de leukste outfits voor naar kantoor

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.