Britta van Aggele
Britta van Aggele Fashion 18 jan 2022
Leestijd: 3 minuten

Deze sieradentrends gaan we in het voorjaar van 2022 overal zien

Het nieuwe jaar is begonnen en daar horen natuurlijk nieuwe trends bij. Niet alleen op het gebied van beauty en mode komen we de nieuwste trends op social media tegen, want er gaan ook een heleboel nieuwe sieradentrends rond. Wij zetten de sieradentrends – die we in de lente van 2022 overal gaan zien – voor je op een rij, zodat je precies weet wat je moet kopen.

Nummer 3!

Sieraden

Een outfit voelt voor ons gewoon niet meer compleet zonder sieraden. Zelfs de afgelopen twee jaar – toen we iedere dag casual gekleed waren – droegen wij tijdens het thuiswerken gewoon onze favoriete sieraden. Dit is namelijk de perfecte manier om je outfit een flinke upgrade te geven en aankomende lente staan er weer ontzettend veel leuke sieradentrends op ons te wachten.

Net als de nieuwste modekleuren voor de lente en zomer van 2022, zijn nu ook de sieradentrends voor aankomende lente bekendgemaakt. Glanzende oorbellen, kettingen, ringen en alles wat je in je accessoirecollectie wilt hebben komt langs en wij zetten het allemaal voor je op een rij.

Bella Hadid en Dua Lipa zijn obsessed met deze viral sieradentrend op TikTok

Trends 2022

Misschien houd je het graag minimaal met je looks en ben je helemaal weg van sierlijke gouden sieraden. Of misschien ga je liever voor een chucky ketting met statement bedels. Ongeacht je stijl: er zit het aankomende seizoen voor iedereen wat bij. Daarom zetten wij de vijf grootste sieradentrends voor de lente van 2022 op een rij, zodat jij er komend seizoen helemaal geweldig bijloopt.

1. Groot en fel

sieradentrends
SAVIKO/Gamma-Rapho via Getty Images

Zoals we tijdens de modeshows van Chanel hebben gezien worden grote en felgekleurde sieraden deze lente een echte must. Of je nou op zoek bent naar oorbellen, een ketting of een ring: we kunnen aankomend seizoen all out gaan.

LOTT. gioielli – Glassberry Silk M oorhangers met kralen in de kleur rood – €130,-

sieraden trends
Bijenkorf

Kurt Geiger oval zegelring met glassteen in de kleur mint – €69,-

sieradentrends
Bijenkorf

2. Luxe arm cuff

Victor VIRGILE/Gamma-Rapho via Getty Images

We tillen armbanden naar een heel nieuw niveau met luxe arm cuffs. Dit betekent natuurlijk niet dat we normale armbanden niet gaan zien, maar het kan geen kwaad om ook andere delen van je arm te versieren.

Upper arm bracelet with stones arm bands – €26.00

sieraden
Etsy

Spiral Godess Arm Cuff Greek Arm Band – €61.36

sieraden
Etsy

3. Y2K-geïnspireerde kettingen

Slaven Vlasic/Getty Images

De Y2K-trend gaat al een tijdje compleet viraal op TikTok. Ook Dua Lipa laat zien dat de trend weer helemaal hot is en dit zien we direct terug in de sieradentrends.

ANNI LU Petit Alaia ketting met glaskralen in de kleur Multicolor – €83,50

Bijenkorf

Camps & Camps The Funky Heart ketting verguld in de kleur Goud – €60,-

Sieraden
Bijenkorf

4. Lichaamssieraden

Dominique Charriau/WireImage

Het is niet alleen leuk om ringen, armbanden en kettingen te dragen. Sieraden voor het lichaam zijn in de lente van 2020 ook weer helemaal hot and happening.

ASOS DESIGN Fijne lichaamsketting in goudkleur – € 9,99

Asos.com NL

ASOS DESIGN Buikketting met parels en gouden kralen in goudkleur – € 9,99

Asos.com NL

5. Choker

sieraden trends
JP Yim/Getty Images

De choker is weer helemaal terug van weggeweest. In 2016 waren we helemaal obsessed met deze trend en in de lente van 2022 gaan we het sieraad weer overal zien. Wij zetten onze favorieten op een rij.

ASOS DESIGN Choker met kristal in zilverkleur – € 10,49

Asos.com NL
KETTING
Asos.com NL

Welke trend is jouw favoriet?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.