Britta van Aggele
Britta van Aggele Fashion 11 nov 2023
Leestijd: 2 minuten

Deze SKIMS pyjama dupe van de Primark wil jij vandaag nog scoren

De Kardashian/Jenner-familie neemt nog net niet de wereld over. De producten van bijvoorbeeld Skims en Kylie Cosmetics vliegen als warme broodjes de deur uit en niet zonder goede reden. Alleen hebben wij en ook vast jij niet constant het geld voor deze prijzige producten.

Daarom wil je vandaag nog naar de Primark gaan om deze Skims pyjama dupe te kopen.

Skims pyjama dupe

Dat Primark heerlijke en geweldige pyjama’s heeft was al geen geheim, maar er is er nu een naar de eerste rij van onze wishlist gestegen. Primark verkoopt op dit moment namelijk een dupe van de pyjama van Skims. Op TikTok wordt deze pyjama van Primark zelfs beter genoemd dan die van Skims: genoeg reden om deze pyjama eens te gaan testen.

De pyjama is in verschillende kleuren verkrijgbaar. Hij is verkrijgbaar in het donkerblauw, zwart, roze, groen, beige en grijs en wij hebben er eentje weten te bemachtigen. Hij voelt ontzettend zacht aan en blijft ook na het wassen mooi. De pyjama is misschien iets duurder dan je zou verwachten van Primark (17 euro), maar het geld naar onze mening meer dan waard.

@bambidoesbeauty

Primark pyjamas >> come thru with the skims dupe! #primark #pyjamas #skims #skimsdupe #primarkfinds #primarkpyjamas

♬ original sound – Bambi Does Beauty

Deze prachtige handschoenen en wanten houden jouw handen het najaar warm

Reacties

Wij bevelen je aan om de dupe van Skims in je eigen maat of een maat groter te halen. Hij kan namelijk net iets kleiner vallen en het is heerlijk om hem oversized te dragen. Wij zijn in ieder geval enthousiast en daar lijkt TikTok het mee eens te zijn. Kopers van de pyjama hypen er op het platform namelijk massaal over. Zo schrijft een fan: “I love Them!!! And yes they’re worth the £15 for anyone unsure – they’re sooo soft.”

Andere fans van de pyjama schrijven: “I bought them last year and they wash beautifully. They really good”, “They are heaven! My only regret is only buying 1 pair😭” en “Omg I got them today for the first time I now understand the hype.”

Wil je zien: SKIMS lanceert mega feestelijke collab met Swarovski die vanmiddag live gaat

Je weet nu wat je te doen staat: ren snel naar de Primark om deze Skims pyjama dupe te scoren.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.