Emma Toussain
Emma Toussain Nieuws 14 mei 2024
Leestijd: 1 minuut

Slecht nieuws voor de Britse Prins Harry en zijn boek ‘Spare’

We gaan even terug naar het begin van 2023: toen kwam Prins Harry met het juicy boek ‘Spare’, waarin hij heel veel onthullingen deed over onder andere zijn verleden en de band met zijn familieleden. Shocking en daardoor populair, maar het boek bleek al snel een weggooiertje. En dan is er nu nóg meer slecht nieuws voor Harry.

Geen prijs voor Spare

Het boek van de Britse Prins Harry heeft geen prijs gewonnen bij de uitreiking van de British Book Awards. De autobiografie Spare (Reserve in het Nederlands) was genomineerd voor de prijs voor boek van het jaar in de categorie non-fictie en voor het beste audioboek van het jaar in dezelfde categorie. Maar helaas krijgt de ex-Royal dus geen prijzen voor zijn werk.

Welk boek heeft dan wel gewonnen? Nou – Politics on the Edge: A Memoir from Within van Rory Stewart ging er bij de normale boeken met de prijs vandoor. Ook The Woman in Me van zangeres Britney Spears was genomineerd voor beste non-fictieboek van het jaar maar was dus ook nét niet goed genoeg.

British Book Awards

De British Book Awards, ook wel de Nibbies (how cute) genoemd, worden sinds 1990 uitgereikt. Vorig jaar greep de autobiografie van Friends-acteur Matthew Perry, Friends, Lovers and the Big Terrible Thing, ook naast een prijs terwijl wel verwacht werd dat die zou gaan winnen.

Harry en Meghan komen met iets nieuws

Als je dacht dat de media-aandacht van de ex-Royals stopte bij het boek en de documentaire, heb je het mis. Harry en Meghan gaan namelijk twee series maken voor Netflix. Yes, ze zijn terug! Meghan gaat de kook-en lifestyle kant op en Harry duikt in de elitaire wereld van Polo. Meer weten over de nieuwe series van Harry en Meghan?

Prins Harry heeft zijn beste vrienden zeer gekwetst, dit hebben zij te zeggen over hem

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.