Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 14 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

Fans beschuldigen Kim Kardashian van een nieuwe Photoshop-fail in Instagram-selfie

Het is soms best lastig om niet onzeker te worden van al die perfecte Instagram-foto’s die we dagelijks tegenkomen. Toch zijn we erachter gekomen dat die foto’s niet altijd het echte beeld laten zien. Of het nou een kleine touch up is of een flink filter: bijna iedereen bewerkt zijn foto’s tegenwoordig. Zo ook Kim Kardashian, want ze wordt door fans opnieuw beschuldigd van een Photoshop-fail in haar nieuwste Instagram-selfie.

Is het jou al opgevallen?

Kim Kardashian

Zoals we allemaal weten is Kim Kardashian ontzettend actief op Instagram. De realityster plaatst geregeld een prachtige selfie of een foto van haar gezin op het platform. Hoewel we Pete Davidson tot nu toe nog niet op haar Instagram-account voorbij hebben zien komen is het stel wel al een tijdje aan het daten. Het lijkt zelfs zo serieus te zijn dat Kim Kardashian Pete Davidson aan haar kinderen heeft voorgesteld.

De kinderen van Kim Kardashian komen ook geregeld op social media voorbij. Zo weten we allemaal dat North West een TikTok-account heeft waar ze ons op de hoogte houdt van haar leven. De andere kinderen van Kim zijn nog niet oud genoeg om gebruik te maken van social media, maar toch zien we ook hun voorbijkomen. Kim Kardashian werd namelijk laatst nog beschuldigd van een Photoshop-fail in een foto waar haar dochter Chicago opstaat.

Chicago West lijkt precies op Kim Kardashian in haar nieuwste Instagram-foto

Photoshop-fail

Nu is het opnieuw raak, want de realityster is door fans opnieuw beschuldigd van een Photoshop-fail en deze keer gaat het om een Instagram-selfie. Deze plaatste ze twee dagen geleden op haar Instagram-account. Niet in de eerste, maar in de tweede foto viel fans direct iets op en ze gingen naar Reddit om het te bespreken.

Ze vertellen ons precies waar de Photoshop-fail zit en we moeten eerlijk zeggen: als we inzoomen zien wij het ook. Op de selfie zien we Kim Kardashian met een duckface poseren, voordat ze haar telefoon omdraait om een selfie in het spiegelbeeld te maken. Fans beweren dat de linkerbovenhoek van de telefoon van Kim Kardashian er vervormd uitziet, wat alles te maken zou hebben met een Photoshop-fail.

Reacties

Na het bericht van Kim gingen fans direct naar Reddit om de Photoshop-fail te bespreken. Zo schrijft een fan: “Her phone case is warped on the top left corner (our left). It’s like pulled up a smidge.” Andere fans schrijven: “Photoshop error (check her phone)” en “Her phone is warped because her face is Photoshopped.”

Natuurlijk werd er ook massaal gereageerd onder de foto van Kim Kardashian zelf. Zo schrijft Khloé Kardashian: “Best peace sign holder in town” en schrijft Sophia Hutchins: “You are glowing from the inside out.”

Wat vind jij van de Photoshop-fail van Kim Kardashian?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.