Jana Witteman
Jana Witteman Money 2 dec 2022
Leestijd: 2 minuten

Met deze TikTok-challenge spaar je 9000 euro in 100 dagen

Sparen is niet voor iedereen een makkie. Bij de één lijkt het een tweede natuur om iedere maand geld naar de spaarrekening over te maken, maar voor een ander kan het nét wat moeizamer gaan. (Lees: sparen lijkt voor jou een onmogelijkheid). Misschien is deze TikTok-challenge voor jou dan de ideale oplossing voor al je spaarproblemen.

Er zijn natuurlijk verschillende manieren waarop je kan sparen. Misschien werkt het voor jou perfect om iedere dag een klein bedrag opzij te zetten. Maar wie weet heb je meer aan handige tips die je iedere dag kunt gebruiken, waardoor je juist op lange termijn een flinke bak met geld bespaart. Of ben jij meer iemand die altijd wil winnen – óók als het een wedstrijd tegen jezelf is? Dan is deze TikTok-challenge de ideale manier om een lekker bedrag opzij te zetten.

Zo werkt het

Voor deze challenge heb je niet veel nodig. Om precies te zijn honderd enveloppen, een flinke dosis spaarmotivatie én een pen. De drempel om te beginnen is in ieder geval niet al te hoog. Nu nog de finish halen, natuurlijk.

Klaar voor de start? Het idee is dat je op de honderd enveloppen alle even getallen van twee tot tweehonderd schrijft. Niet op alle enveloppen AL die getallen, maar op iedere envelop dus één van deze getallen. Vervolgens schud je al die enveloppen door elkaar en je gooit ze door elkaar in een grote bak.

Daarna begint het echte werk: honderd dagen lang, trek je dagelijks een envelop. In die envelop stop je het bedrag dat daarop geschreven staat. (Mocht je niet met cash willen werken, dan kun je natuurlijk ook dat bedrag overmaken naar een speciale spaarrekening of spaarpot). Et voilà: na honderd dagen heb je – zonder al teveel moeite – 9.000 euro gespaard. Geen misselijk bedrag, toch?

@nuncy_nu1

100 day money savings challenge 🤯. #foryoupage #viral #savingschallenge #fyp #viralvideo

♬ original sound – NUNU

Nog een extra tip voor de mensen die super competitief zijn: maak er samen met je vriendinnen een wedstrijd van. Wie houdt het echt honderd dagen vol? Kunnen jullie daarna lekker op vakantie.

Jouw duurste aankoop: Bo (25) betaalde 1750 euro voor een designertas

 

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.