Emma Toussain
Emma Toussain Shopping 2 sep 2023
Leestijd: 2 minuten

Op zoek naar een nieuwe sportoutfit? Door deze merken ga jij nét ff een tandje harder

Sporten is goed voor je, dat is logisch. Toch is het lastig om regelmatig te blijven bewegen, helemaal als het niet ‘in’ je zit. Als jij moeite moet doen om jezelf naar een sportklas te slepen, kán een nieuwe sportoutfit helpen. Wij zijn de beroerdste niet, daarom helpen we je met wat fijne sportoutfit-inspo.

Hier shop jij de leukste sportoutfits, die ook nog eens lekker zitten

Je wordt zelfverzekend van bewegen – je ziet er fitter uit maar nog belangrijker is dat jij mentaal ook een stuk beter in de wedstrijd zit. Nou hup, genoeg reden om jezelf naar de sportschool toe te bewegen! En als je dan toch nog een extra zetje nodig hebt, is een nieuwe sportoutfit altijd handig. Je wil er natuurlijk wel leuk uitzien, maar alles moet ook comfortabel zijn. Geen afzakkende leggings, geen vervelende naadjes én geen knellende sportbh’s.

STRONGER

Bij STRONGER hopen ze vrouwen over de hele wereld de motiveren om te bewegen, omdat dat nou eenmaal goed voor je is. Als je houdt van opvallende kleurtjes, patronen en logo’s, zit je bij dit merk zeker goed. Alles is ontzettend comfy én er zijn zat leuke sets die je weer met elkaar kunt matchen. Ook zit er altijd een handig zakje voor je telefoon in de leggings.

Dit kan je het beste vóór en na het sporten eten

Gymshark

Als er een merk is die aandacht heeft voor de perfecte sportlegging dan is het Gymshark wel. De leggings staan flatteus bij iedereen (hoi billen!) en zitten heel erg prettig. Niks geen afzakkende broek tijdens het squatten. Ook hier vind je heel veel leuke sets.

Lululemon

Hét sportwear merk uit Canada, waar recentelijk ook een nieuwe winkel van geopend is in Amsterdam. De kledingitems van Lululemon zijn bizar zacht én van goede kwaliteit, wel iets aan de prijzige kant maar is je aankoop meer dan waard. Ze hebben ook heel veel handige sportaccessoires, die je dan weer kunt matchen met je outfit.

Alo Yoga

Hét merk waar alle influencer/fit girls mee lopen: Alo Yoga. De naam zegt het al; perfect voor yoga of gewoon een andere sport. Simpel, maar toch heel erg mooi.

Nike

En altijd goed: het vertrouwde Nike. Niet voor niks één van de meest populaire sportmerken ter wereld; met een setje van Nike kan je eigenlijk niet misgaan. Iets minder ‘fashion’ misschien, maar wel heel erg comfy en het doet zijn werk uitstekend.

Beginnen met hardlopen: dit zijn de items die het makkelijk maken

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.