Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Love & Life 30 mrt 2020
Leestijd: 2 minuten

Is je date wel relatiemateriaal? Deze 5 sterrenbeelden kun je beter niet daten

Het daten van een geheimzinnig persoon kán spannend zijn, maar zorgt ook voor de nodige stress en hoofdpijn. Maar hoe je kies je dan de juiste persoon uit? Easy, door naar zijn of haar sterrenbeeld te kijken. Er zijn namelijk vijf sterrenbeelden die erom bekend staan dat ze nou niet echt relatiemateriaal zijn.

Hoewel een spontane, nonchalante houding best leuk kan zijn, is een beetje zekerheid ook niet verkeerd. In dat geval kun je de volgende vier sterrenbeelden beter niet daten.

1. Waterman

Aan het daten met een Waterman? Dan zal het je vast bekend voorkomen dat de Waterman doet wat de Waterman wil – there’s no way around it. Hij of zij is erg onafhankelijk en onberekenbaar. Het is niet zo dat de Waterman niks geeft om de gevoelens van iemand anders, ze vergeten soms simpelweg dat anderen ook gevoelens kunnen hebben. Mensen met dit sterrenbeeld weten wel van aanpakken en ze zijn best impulsief, soms met weinig aandacht voor de gevolgen.

2. Vissen

De Vis lijkt wel een beetje op de Waterman als het gaat om het dromerige. Vissen zijn best romantisch en altijd op zoek naar plezier, maar ze zijn ook makkelijk beïnvloedbaar – en daarmee snel afgeleid van hun plannen. Als ze al een plan hebben. Vissen zijn niet vies van een beetje flirten, dus je moet er wel tegen kunnen dat je date dat graag doet.

3. Tweelingen

Een ander sterrenbeeld dat zeker in dit lijstje thuishoort is Tweelingen. Als je met Tweelingen date geldt: expect the unexpected. Grote kans dat hij of zij altijd te laat komt op jullie afspraakjes. Minpunten.

4. Boogschutter

De Boogschutter is misschien wel de minst betrouwbare van dit lijstje. Date je met een Boogschutter? Dan heb je vast wel gemerkt dat hij (of zij) moeilijk kan stilzitten en dat verveling niks voor hem is. Concrete plannen gaat niet zo makkelijk met deze date. Als de Boogschutter een beter aanbod krijgt kan het zijn dat hij daarvoor kiest én het je vergeet te vertellen. Good to know: de Boogschutter kan zich moeilijk binden.

5. Ram

Last but not least: als je op zoek bent naar relatiemateriaal kun je beter niet daten met een Ram. De Ram is altijd in beweging en als je als partner de Ram niet kan bijhouden, gaat hij of zij op zoek naar iemand anders. Thank you, next.

Lees ook: Deze 4 sterrenbeelden reageren het traagst op appjes (áls ze al reageren)

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.