Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Entertainment 23 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

Slecht nieuws voor Stranger Things-fans na mededeling acteur Finn Wolfhard

Stranger Things is al jaren een van de populairste series op Netflix. De bijzondere jaren 80-vibe en de lieflijke horror geven een bijzondere sfeer, waar veel leden van de streamingdienst van houden. Voor de fans is er nu slecht nieuws, acteur Finn Wolfhard komt met een mededeling die hard aankomt bij de liefhebbers.

Nieuw seizoen Stranger Things uitgesteld

Veel fans kijken al een tijd uit naar het vierde seizoen van Stranger Things. De laatste aflevering van het derde seizoen dateert alweer uit juli 2019. De volgers hebben dan ook de hoop dat het nieuwe seizoen dit jaar nog op de buis komt. Helaas komt acteur Finn Wolfhard (Mike Wheeler) nu met een harde mededeling. Het vierde deel komt pas in 2022 naar Netflix.

Wolfhard deed deze mededeling tijdens een chat via het online meet-and-greet platform Fanmio. Daar vroeg een fan of het nieuwe seizoen van Stranger Things dit jaar nog komt. Wolfhard antwoordde: “Het moet ergens volgend jaar uitkomen, hopelijk.”

Fans teleurgesteld

Het antwoord wordt door veel Stranger Things-fans niet in dank afgenomen. Op Twitter gaan ze dan ook los. “Het wordt echt ridicuul” en “Ik verlies mijn interesse. Ik snap dat er een pandemie is, maar we hebben al heel lang geen nieuws gekregen over de serie.”

Het is verklaarbaar dat Stranger Things-fans ontsteld zijn nu het lange wachten niet wordt beloond. De pandemie zorgt voor vertraging, maar andere shows lijken er minder last van te hebben. Zo komt het nieuwe seizoen van The Witcher toch nog dit jaar naar Netflix. Natuurlijk heeft dit wel allemaal te maken met schema’s van de acteurs.

Toch is er nog een heel kleine mogelijkheid dat Stranger Things in 2021 alsnog te zien is, maar dat ligt eraan hoe lang de post-productie gaat duren. Wij hebben in ieder geval liever een volledig afgemaakte serie, dan een titel waarbij in aller haast is gewerkt. Veel fans denken daar dus anders over. Netflix zelf heeft nog geen mededelingen gedaan over de releasedatum van seizoen 4. Een jaar geleden kwam er al wel een teaser naar buiten.

Manners

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.