Sophie Hendriks
Sophie Hendriks Entertainment 23 jun 2023
Leestijd: 2 minuten

Test! Welk personage uit And Just Like That ben jij?

De hoofdpersonen van And Just Like That zijn heel hecht, maar ook totaal verschillend. Ben jij degene die elk probleem ‘oplost’ met een nieuw paar schoenen? Word jij woedend van onrecht? Of ben je meer degene die helemaal los gaat na een aantal drankjes?

Luister onze nieuwe podcast-aflevering: ‘Anticonceptie van de gezamenlijke rekening, Beyoncé en ijstelefoon’.

Seizoen twee van And Just Like That staat online

De eerste afleveringen van het tweede seizoen van And Just Like That, de reboot van de iconische serie Sex and the City, zijn online verschenen. In deze afleveringen wordt duidelijk dat het script van de serie een aantal verrassende wendingen aan gaat nemen. Voor degenen die nog niet in de gelegenheid zijn geweest om de afleveringen te bekijken: We zullen nog niet alles verklappen. Een ding moge duidelijk zijn. Er speelt zich weer héél wat drama af in de levens van Carrie Bradshaw, Charlotte York en Miranda Hobbes.

In welk personage herken jij jezelf en je vrienden het meest?

De drie hoofdpersonages uit de serie, die voorheen vergezeld werden door Samantha Jones, zijn enorm verschillend. Toch blijft hun vriendschap een constante in hun leven waar ze op elk moment op terug kunnen vallen. Op welk personage lijk jij het meest?

Carrie Bradshaw

Stijlvol, nieuwsgierig en vastberaden. 

Carrie is een bekende schrijfster en columniste die haar ervaringen in de datingwereld van New York City deelt. Ze stijlvol en glamoureus, heeft volgens sommigen een shopverslaving en onrealistische levensstijl, maar wordt ook geconfronteerd met vele uitdagingen in haar carrière. Carrie heeft altijd een romantische kijk op liefde gehad, en haar zoektocht naar de perfecte partner is dan ook een ongoing process. Het karakter van Carrie is te beschrijven als creatief, nieuwsgierig, eigenzinnig en vastberaden.

Charlotte York Goldenblatt

Elegant, perfectionistisch en impulsief.

Charlotte is een charmante, optimistische en zorgzame vrouw die zich graag onderdompelt in de wereld van luxe en elegantie. Charlotte streeft naar perfectie in het leven en heeft een hang naar traditie, maar wordt geconfronteerd met de onvermijdelijke ups en downs van het ouderschap en huwelijk. Ze blijft vasthouden aan haar waarden en romantische idealen.

Miranda Hobbes

Serieus, sarcastisch en vastberaden.

Miranda is een intelligente en succesvolle advocate met een scherpe geest en een sarcastisch gevoel voor humor. Ze staat bekend om haar vastberadenheid, feminisme en afkeer voor hypocrisie en onrecht. Miranda worstelt met de balans tussen haar werk en privéleven, en komt voor veel nieuwe uitdagingen te staan terwijl ze haar weg vindt in het nieuwe moderne datinglandschap. Bovendien is Miranda afwisselend bang voor verandering of juist heel open om het roer van het leven totaal om te gooien.

Yes! Kim Cattrall voegt zich eindelijk bij de And Just Like That-cast

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.