Emma Toussain
Emma Toussain Fashion 13 sep 2023
Leestijd: 2 minuten

Wil je heen: The Room Antwerp opent deze week een pop-up in Amsterdam

Aangezien de herfst steeds dichterbij komt is dit het perfecte moment om je gardarobe uit te breiden met nieuwe items. En mocht je dat helemaal willen doen à la Instagram, à la it-girl? Dan shop je bij The Room Antwerp. En deze week zijn ze in Amsterdam, met een pop-up shop.

Dat wordt spenderen 💸💸

The Room Antwerp opent deze week een pop-up in Amsterdam

Als voorvechter van een new generation fashion platform, heeft founder en onderneemster Noëmie Haverhals sinds 2021 haar winkel opgericht. Ze cureert met passie hard to find-mode parels die niet tot de bekende merken behoren. Het gaat dus niet om het uithangen van big brands maar eerder om een aesthetic, zoals je dus op Instagram en TikTok voorbij ziet komen. The Room vormt een online bestemming waar e-commerce en een hechte community elkaar versterken en de items worden dan ook steeds beter.

Styling en curatie gebeuren niet zonder inspraak van hun internationale community: Roomies genaamd – krijgen via een virtuele sleutel toegang tot exclusieve items en beslissen mee welke producten in de webshop verschijnen. De items worden vervolgens in ‘drops’ van zo’n tien tot twintig stuks per keer online gezet, dus het is nog vrij exclusief ook.

Amsterdam

Goed nieuws voor alle Nederlandse Roomies, want van 14 tot en met 17 september kunnen zij kleding van The Room live shoppen in Studio DC van Hall, in Amsterdam. “Sommigen kwamen zelfs al naar Antwerpen om een offline shopping event bij te wonen. Nu dacht ik, het is hoog tijd om naar daar te gaan en deze community nog veel beter te leren kennen,” vertelt Noëmie.

En heel leuk: de pop-up wordt verrijkt met de lancering van een nieuwe collectie, exclusief verkrijgbaar tijdens deze dagen. Dus haast je vanaf morgen naar Amsterdam en shop er op los!

Dit is nu al de meest gehypte rooftopbar van Amsterdam, dit is waarom

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.