Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 1 jul 2023
Leestijd: 2 minuten

Instagram gaat los over de trailer van ‘The Summer I Turned Pretty’ seizoen 2

14 juli 2023 is het eindelijk zover: dan verschijnt het tweede seizoen van de heerlijke serie The Summer I Turned Pretty. Fans wachten al een hele tijd op het nieuwe seizoen en gisteren verscheen eindelijk de officiële trailer op Instagram. Nu gaat Instagram op dit moment compleet los over de trailer van The Summer I Turned Pretty seizoen 2 en niet zonder goede reden.

De trailer bevat namelijk de nodige spoilers.

‘The Summer I Turned Pretty’ seizoen 2

In het eerste seizoen van The Summer I Turned Pretty was te zien hoe Belly als een blok viel voor zowel Jeremiah als Conrad. Dit zorgde ervoor dat de fans van de serie werden verdeeld in twee verschillende groepen: team-Jeremiah en team-Conrad. Toch koos Belly uiteindelijk voor Conrad, haar eerste en grootte liefde.

Dit duidelijke einde en de eerste trailer van seizoen 2 zorgden ervoor dat veel fans dachten dat ze in seizoen 2 eindelijk konden genieten van de relatie van Belly en Conrad. Maar na het zien van de officiële trailer van seizoen 2, die gisteren op Instagram verscheen, lijkt deze bubbel te barsten. De trailer zit namelijk vol met spoilers die laten zien dat wij waarschijnlijk over twee weken huilend achter onze laptop of tv zitten.

Fans zijn niet onder de indruk van And Just Like That seizoen 2 en zeggen allemaal hetzelfde

Reacties

Niet alleen aan de relatie van Belly en Conrad lijkt namelijk een einde te komen. Als je The Summer I Turned Pretty seizoen 1 hebt gezien weet je namelijk dat Susannah ernstig ziek is. In de nieuwe trailer wordt onthuld dat zij het helaas niet redt en fans zijn in shock. Zo schrijft een fan: “NO WAY THEY SPOILED SUSANNAH DYING LIKE THAT.” Toch komt het voor sommige fans niet als een verassing. Een andere fan schrijft namelijk: “I mean its literally on the second page of the book.. no one spoiled anything lol.”

Fans lijken in ieder geval te weten dat dit seizoen weer een echte tranentrekker gaat worden. Zo schrijven fans: “I AM NOT OKAY this is gonna hurt”, “How are we supposed to live after this? 😭” en “I JUST BURST INTO A MILLION TEARS YOU CANT JUST CASUALLY DROP BOMBS LIKE THIS.” Maar niet alleen de relatie van Belly en het overlijden van Susannah houdt fans bezig. Veel fans zijn namelijk ook obsessed met de Taylor Swift-muziek die in de trailer is gebruikt (Waar zijn onze Swifties??). Zo schrijven fans: “BACK TO DECEMBER TAYLORS VERSION GOOD FUCKING BYE”, “BACK TO DECEMBER TAYLOR’S VERSION??? NO WAYYY HOW CAN I WAIT PATIENTLY NOW” en “back to December LITERALLY encapsulates the second book. This is going to put me through more emotions than middle school did.”

Kijkers denken dat het verhaal van ‘The Idol’ gebaseerd is op Selena Gomez

Ben jij al klaar voor The Summer I Turned Pretty seizoen 2

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.