Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Fashion 20 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

Bij The Vintage Bar koop (en verkoop) je de allermooiste tweedehands designerstukken

Tassen, je kunt er niet genoeg van hebben. Een mooie tas is een absoluut key-item in je garderobe en zorgt ervoor dat je je persoonlijke stijl kunt definiëren. Onze wishlist is oneindig en er worden continu nieuwe items aan toegevoegd, het liefst van een mooi merk. Maar omdat dat niet altijd in het budget past en er ook prachtige pre-loved tassen bestaan, staan de exemplaren van The Vintage Bar op nummer één van onze verlanglijst.

Hetzelfde vakmanschap, een prachtig verhaal en nog duurzaam ook. Wat wil je nog meer?

The Vintage Bar: tweedehands designerstukken

Inmiddels is tweedehands allang niet meer saai en stoffig, maar júist duurzaam en uniek. Er zijn genoeg mooie pareltjes te vinden op de tweedehandsmarkt die een tweede of derde leven verdienen. Geen verrassing dat een marketplace als The Vintage Bar dan ook enorm populair is. Het bedrijf werd in 2017 opgericht in Kopenhagen maar is inmiddels wereldwijd bekend bij fashionista’s. Waarom? The Vintage Bar selecteert de allermooiste tweedehands designerstukken, van tassen tot kleding en sieraden, en heeft een groot aanbod voor zowel de kleine als de wat grotere portemonnee.

Daarmee maken ze tweedehands designermode toegankelijk voor iedereen terwijl ze de designerstukken ook een tweede of derde leven geven. Het is nou eenmaal een feit dat de mode-industrie een van de meest vervuilende industrieën is. The Vintage Bar stimuleert circulaire fashion en maakt tweedehands shoppen ook nog eens heel erg fashionable en chic. Iedere week kom er nieuw aanbod binnen van de grootste merken en vind je er statement pieces van Bottega Veneta en Prada maar ook klassieke stukken van Chanel en Louis Vuitton. Alle items worden gecontroleerd op kwaliteit en authenticiteit en zijn 100% authentiek.

The Vintage Bar

Verkoop je pre-loved designeritems

Als je dacht dat je bij The Vintage Bar alleen terecht kon voor designertassen heb je het mis, inmiddels vind je er ook designerschoenen, -accessoires en sieraden. Binnenkort verandert het e-commerce platform in een marketplace en kun je er ook terecht om jouw eigen items een tweede of derde leven te geven. Het platform streeft ernaar tweedehands shoppen normaal te maken en zo kwalitatieve, unieke stukken aan een nieuwe eigenaar te koppelen. Het prachtige aanbod van The Vintage Bar vind je hier.

The Vintage Bar

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.