Britta van Aggele
Britta van Aggele Beauty 18 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Op TikTok gebruiken vrouwen massaal cream bronzer als zelfbruiner en het resultaat is verbazingwekkend

Als de zomer er weer aankomt zijn wij altijd op zoek naar een goede zelfbruiner. Dit is een ontzettend lastige klus, want niet elke zelfbruiner werkt even goed. Zo is de ene veel te groen en de ander juist weer te oranje. Maar vrouwen op TikTok lijken nu de perfecte oplossing te hebben gevonden. Zij gebruiken op dit moment namelijk massaal hun cream bronzer als zelfbruiner en het resultaat is verbazingwekkend.

Dit is zo ontzettend handig!

Cream bronzer als zelfbruiner

Ben jij al eindeloos lang op zoek naar de perfecte zelfbruiner? Stop dan nu je zoektocht, want wij hebben de perfecte oplossing voor je. Op TikTok laten vrouwen namelijk zien dat ze hun favoriete cream bronzer gebruiken als zelfbruiner en het resultaat is echt prachtig. Maar ze gebruiken het niet op de manier die je zou denken.

Nu de zomer eraan komt willen we natuurlijk allemaal al een lekker kleurtje op ons gezicht hebben. Maar helaas is de zonnebank ontzettend schadelijk en kan ook de zon zelf je huid flink beschadigen als je je niet goed insmeert. Maar vrouwen op TikTok hebben daar wat op gevonden. Zij mixen hun cream bronzer namelijk met wat moisturizer of zonnebrand en brengen dit vervolgens aan op hun gezicht. Dit zorgt voor een prachtig sunkissed resultaat en wij zijn onder de indruk!

@sofiabendixby

no makeup makeup look😽

♬ Doo wop – Speed_songz.1

@harrietquested__

#stitch with @sofia Apologies for the state of me but Summer hack #fyp #makeuptutorial #bronzingdrops #makeuphack #dupes

♬ original sound – Harrietquested_

Deze zilveren broek van Zara gaat viraal op TikTok

Reacties

Niet alleen ons lijkt dit een super handige hack. Andere gebruikers op TikTok reageren namelijk ook massaal op de video’s waarin de hack gebruikt wordt. Zo schrijft een kijker: “Omg you’re a genius… i was literally contemplating on getting bronzing drops this morning.”

Andere volgers schrijven: “Honestly this is perfect for the summer”, “first off, GIRL U LOOK SO GOOD and secondly URE A GENUIS” en “you just changed my life. thank you for this.”

Ga jij deze super handige hack binnenkort uitproberen?

Bruin kleurtje zonder te zonnen? Deze zelfbruiner drops van Drunk Elephant gaan compleet viraal op TikTok

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.