Emma Toussain
Emma Toussain Nieuws 28 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

TikTokker barst in huilen uit en voelt zich ‘overwhelmed’ omdat mensen haar liefdadigheid niet accepteerden

Andere mensen blij maken omdat je graag iets goeds wil doen, daar kan je niet op haten. Maar om dat nou te filmen en te verwachten dat mensen meteen in huilen uitbarsten na zo’n actie.. tsja, daar gaat waarschijnlijk iets mis. TikTokker Amelia Goldsmith had bedacht om mensen in haar locale supermarkt blij te maken door hun boodschappen te betalen. Dat viel niet helemaal lekker en het aanbod werd afgewezen. Amelia zelf voelde zich zo beschaamd dat ze in huilen uitbarstte.

TikTokker barst in huilen uit nadat haar ‘liefdadigheidsactie’ afgewezen werd

Amelia komt uit Londen en ze dacht een video op te nemen waarin ze mensen blij zou maken met gratis boodschappen. Toch pakte dat anders uit dan verwacht. Amelia, ook wel Milly genoemd, ging naar de locale Sainsbury’s, een populaire supermarktketen in het Verenigd Koninkrijk. De winkel is niet een van de budgetsupermarkten en wordt doorgaans ook niet bezorgd door mensen die wat minder te besteden hebben. Om het allemaal nog wat erger te maken, koos ze ook een winkel uit in een wijk waar relatief rijke mensen wonen. Nou.. en ga dan maar eens voorstellen om boodschappen te betalen. Mensen voelden zich eerder beledigd en kwamen met de opmerking dat ‘er mensen zijn die het meer nodig hebben.’

Amelia zelf voelde zich totaal ‘overwhelmed’ door het hele gebeuren en is uiteindelijk in huilen uitgebarsten. Uiteindelijk heeft ze wat boodschappen gedoneerd aan de lokale voedselbank.

Bekijk de video hieronder:

@millyg_fit

in hindsight i can see why people can react differently to this, but my intentions were purely to brighten up someones day💕 i’m still super happy with what I ended up doing and i’ll do more of it for sure #storytime #vlog #makesomeonesday #foodshop

♬ Dandelions Ruth B – CIMON PAWRET

Mensen op TikTok vinden het dan ook maar gek dat ze dit wilde filmen en dat ze een andere uitkomst verwacht had. “Good deeds are done from the heart they are not published to attract attention you could have helped homeless people who do not have enough to eat” en “maybe it’s the camera.”

Eind goed, al goed?

Toch kwam ze na heel wat commentaar tot de conclusie dat ze het trots was op het feit dat ze heeft geprobeerd om zo’n actie op te zetten. Tsja..

Hallo festivalseizoen: 4 slaaptips voor meer energie overdag

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.