Emma Toussain
Emma Toussain Celebrity 16 aug 2023
Leestijd: 2 minuten

Tom Holland, gaat alles goed? De acteur pronkt met zijn sinaasappelboom

De Britse Tom Holland is één van de meest bekende acteurs ter wereld, maar hij houdt zijn eigen leven liever privé. Helemaal logisch natuurlijk, maar we snappen dan weer niet helemaal waarom hij zojuist wel zeven (!) foto’s van zijn sinaasappelboom plaatst. En ja, we bedoelen écht sinaasappelboom.

Tom Holland, gaat alles goed? De acteur pronkt graag met zijn sinaasappelboom

Tom is een geboren acteur en hij straalt dan ook in zijn rol van Spiderman, maar ook de minder heldhaftige rollen kan hij goed aan. In The Crowded Room speelt hij Billy Milligan, die gearresteerd wordt voor ontvoering, beroving en verkrachting. Daarvoor moest hij hele donkere plekken zijn eigen hoofd opzoeken en dan werkt het nuttigen van alcohol niet echt mee. “I decided to give up drinking long before I stepped on set on ‘The Crowded Room’. I was really lucky I did so, I think had I been drinking in the show, it would have been a very different experience” legt de acteur uit.

Tijdens de Jay Shetty Podcast op 10 juli, sprak Tom meer over de ernst van zijn drinkgewoonten. Hij begon zijn traject door deel te nemen aan Dry January, waarbij hij zich de hele maand onthield van alcohol, maar besloot door te gaan. “I’ve had such better mental clarity, I felt healthier, I felt fitter and I just sort of said to myself, ‘why am I enslaved to this drink? Why am I so obsessed by the idea of having this drink?’” stelt de acteur.

Fotoreeks

Anyway, hij is momenteel druk bezig met zijn sinaasappelboom. Moet natuurlijk ook gebeuren, maar waarom je daar zeven foto’s van moet delen? Niemand zal het weten. Wel fijn om te weten dat de sinaasappeltjes ook mooi oranje worden. Wat een tuinman is het ook hè, die Tom. Bekijk één van de foto’s hieronder, maar de rest is eigenlijk net hetzelfde.

Tom Holland
Tom Holland

Ook deelt hij nog een foto van zijn lieve hondje Tessa:

Nou, nu weer genoeg social media voor vandaag.

Dít is de man van Margot Robbie: ontmoet haar real life Ken

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.