Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 19 apr 2024
Leestijd: 2 minuten

Travis Barker deelt foto van Kourtney Kardashian op het toilet voor haar verjaardag

Gisteren, op 18 april, mocht Kourtney Kardashian 45 kaarsjes uitblazen. Dit deed zijn in het bijzijn van haar geliefden, waaronder hubby Travis Barker. Die wist haar verjaardag trouwens op een bijzondere manier te vieren, met een foto van Kourtney op het toilet.

En waarschijnlijk kan Kourtney hier gewoon om lachen.

Travis Barker deelt foto van Kourtney Kardashian op het toilet

Om zijn vrouw en babymomma in het zonnetje te zetten, deelde Travis Barker een aantal beelden van Kourtney Kardashian op Instagram. En vooral de laatste was interessant, waarin Kourtney haar zwarte jurk optilt terwijl ze over de pot heen gehurkt zit. En dat alles met een brede glimlach. ”Happy Birthday to my beautiful wife, soulmate and best friend forever. I love you” schreef Travis onder de post.

De foto op het toilet was de grote finale van een Instagram carrousel post die Travis donderdag had geüpload. De reacties van zijn 8,7 miljoen volgers waren voornamelijk geamuseerd. Al vonden een aantal dit ook wel TMI.

”Last pic for me 🤣” schrijft zusje Kylie Jenner onder de post. Een ander schrijft: ”I was not prepared for the last slide 🤣”

De verjaardagscadeaus van Kourtney

Wat Kourtney dit jaar van Travis heeft gekregen, dat is nog onbekend. Maar om het cadeau van vorig jaar te overtreffen, moet Travis zijn best doen. Of beter gezegd: nog meer geld uitgeven. Het cadeau van vorig jaar kostte hem namelijk €160.000.

Wat hij toen gegeven heeft? Een kleurpotloodtekening van kunstenaar Yoshitomo Nara. En dit is niet zomaar een tekening, het is de tekening met de titel “Love! Somethin”. De gesigneerde schets werd verkocht op een 5 april veiling voor ongeveer 161.819 dollar, volgens Sotheby’s. Het werd tentoongesteld in het Santa Monica Museum of Art in 2000 – en nu dus in het huis van Kourtney.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.