Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Films & Series 12 apr 2024
Leestijd: 1 minuut

Dit is waar de twee nieuwe Netflix-series van Meghan Markle en Prins Harry over gaan

Gisteren kondigden Meghan Markle en Harry twee nieuwe Netflix-series aan. Prins Harry en Meghan zijn dus binnenkort weer op te bewonderen op het witte doek. Maar waar gaan de twee aankomende series over?

Op 11 april onthulde Archewell Productions, het productiebedrijf van Harry en Meghan, dat twee nieuwe non-fictieseries in de vroege stadia van productie zijn bij Netflix. Deze twee series zijn onderdeel van de deal die het stel in 2020 met Netflix sloot.

Twee nieuwe Netflix-series van Meghan Markle en Prins Harry

Er komen dus twee nieuwe producties aan van het stel, waarvoor ze zich beide op eentje gaan richten. Meghan gaat de lifestyle en kook-kant op, terwijl Harry in de Polo duikt.

De lifestyle serie van Meghan Markle

De eerste serie is bedacht door Meghan, die ook meteen fungeert als uitvoerend producent. Naar eigen zeggen zal deze serie “het plezier van koken en tuinieren, entertainment en vriendschap vieren”.

Wat kunnen we precies verwachten? Meghan staat bekend om haar liefde voor koken, van het delen van kalkoenrecepten voor Thanksgiving op haar voormalige Instagram-account tot haar betrokkenheid bij de Hubb Community Kitchen. Dat ze zelf in de keuken zal staan, sluiten we dus niet uit. Dat ze dezelfde showrunner heeft als Selena + Chef heeft, duwt onze verwachten nog meer die kant op.

De polo serie van Harry

De andere serie zal een kijkje bieden in de wereld van professioneel polo, een sport die prins Harry al tientallen jaren beoefent. “Known primarily for its aesthetic and social scene, the series will pull the curtain back on the grit and passion of the sport, capturing players and all it takes to compete at the highest level” luidt het statement.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.