Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 30 nov 2021

Rihanna verschijnt in sexy pyjama op Instagram en Twitter gaat compleet los

Wij weten niet waar jij hebt gezeten dit weekend, maar als je aanwezig was op Instagram heb je dit iconische moment niet kunnen missen. Rihanna plaatste namelijk dit weekend ontzettend sexy video’s van zichzelf in haar verhaal. De zangeres komt met een nieuwe lijn pyjama’s voor de feestdagen en we kregen op Instagram een voorproefje van de collectie.

Er zit een hele spicy pyjamabroek bij.

Rihanna in pyjama op Instagram

Rihanna kan álles. Ze is niet alleen een geweldige zangeres en actrice, maar ook nog de eigenaresse van de twee geweldige merken Fenty Beauty en Savage x Fenty by Rihanna. Hoewel fans – inclusief wij – hopen dat de zangeres snel weer nieuwe muziek uitbrengt, lijkt het erop dat we daar nog even op moeten wachten.

Wel kunnen we genieten van alle prachtige artikelen die Rihanna uitbrengt. Naast alle make-up producten van Fenty Beauty die in ons winkelmandje staan, komt de zangeres ook met een eigen pyjamalijn. Na de glimp die we op haar Instagram-account kregen weten wij in ieder geval welke pyjama we dit jaar voor kerst gaan vragen.

Dit verdient Rihanna per jaar, per maand en per seconde

Fans op Twitter

We kunnen wel zeggen dat het Instagram-verhaal van Rihanna het internet heeft gebroken. Ze liet in haar verhaal namelijk een mooie feestelijke blauwe geruite pyjama zien. Ze droeg verschillende modellen van de pyjamabroek en combineerde het met een bijpassende button-down shirt en een bh. Hoewel dit er allemaal al super sexy uitzag, werd het pas echt spicy toen de zangeres een pyjamabroek showde met een flinke uitsnijding bij haar billen.

Rihanna Pyjama
Instagram / @badgalriri
Rihanna Pyjama
Instagram / @badgalriri

Natuurlijk ging het op social media direct los en deelden fans hun hilarische reacties op het Instagram-verhaal van Rihanna op Twitter. Zo schrijft een fan: “Seeing Rihanna’s ass crack just revived my will to live” en een andere fan schrijft: “Rihanna has 90% of the sex appeal in the world. Everyone else is sharing the other 10%.” Een andere fan voegde toe: “Rihanna’s IG story has me [in] a chokehold.”

Wat vind jij deze Savage x Fenty pyjama?

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Rihanna verschijnt in sexy pyjama op Instagram en Twitter gaat compleet los
Sluiten