Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Reizen 21 jul 2023
Leestijd: 2 minuten

Geen geld voor een boot, maar wel varen op Mykonos? Uber Boat is alles wat je nodig hebt deze zomer

Hoe stom we het ook vinden om toe te geven: we kunnen niet leven zonder Uber. En nu maken ze ons leven nog een stukje beter, met de introductie van ‘Uber Boat’.

En ja, dat is echt zo geweldig als het klinkt.

De ultieme jetset-vakantie

In je twintiger en dertiger jaren is vakantie vieren één van de leukste dingen in het jaar. En meteen ook een van de duurste.

Heel leuk als die idyllische vakanties van de celebrities, waarbij ze wekenlang chillen op driedecks jachten in ieniemini bikini’s, maar onze portemonnee komt niet verder dan een rubber opblaasbootje.

Tot nu, want Uber komt met een bootfunctie deze zomer.

Uber Boat in Mykonos

Uber zag in dat internationaal reizen dit jaar een enorme groei zou doormaken en lanceerde een heleboel nieuwe zomerfuncties om van A naar B te komen in het buitenland. Ze introduceren hun services op verschillende plekken in Europa, zoals in Griekenland (op Mykonos, Santorini, Rhodos en Corfu), Spanje, Kroatië, Italië en Portugal.

Maar wij hebben één favoriete lancering, namelijk Uber Boat. Op dit moment varen er namelijk luxe zeilboten van Uber om Mykonos heen, die tot oktober te boeken zijn.

Of wat dacht je van een speedboot die binnen enkele minuten geboekt is om jou en je gezelschap van het ene naar het andere strand te brengen? Wij waren al verliefd op Mykonos, maar nu nóg meer.

Kies je bestemming zorgvuldig

Met de monsterlijke inflatie van het afgelopen jaar, moeten we ook tijdens de vakantie een beetje op de centen letten. Moet jij je bestemming nog kiezen? Ga dan voor een plek waar de leefkosten relatief laag zijn. Wij zetten hier het verschillende prijzen voor strandbedjes op vakantiebestemmingen op een rij.

Liever naar de Malediven van Europa? Wij vertellen je hier alles over het onontdekte Ksamil, rijk aan hagelwitte stranden.

 

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.