Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Beauty 26 mei 2020
Leestijd: 2 minuten

8 makkelijke manieren om je uitgroei weg te werken

We zijn deze quarantaine pro geworden als het gaat om beautyhacks die je thuis kunt uitvoeren. Zelf gellak verwijderen? No biggie. Zelf je haar knippen? You got this. Dan rest ons nog een onderwerp: uitgroei wegwerken. Gelukkig bestaan daar ook wat handige hacks voor. Wij zijn de beroerdste niet en delen die graag met je.

Heb je al een kappersafspraak in het vooruitzicht? Good for you, maar tot die tijd zul je het moeten doen met die enorme uitgroei. Of toch niet, je kunt het namelijk al makkelijk wegwerken met deze tips.

Tips uitgroei wegwerken

Schrik je je iedere keer kapot als je een Zoom-meeting hebt en je ziet je eigen uitgroei op het scherm? Dat hoeft niet langer. Of je nou je coronakapsel wil verbloemen, of je grijze haren weg wilt werken, met deze tips heb je je uitgroei binnen no-time weggewerkt.

1. Collistar Magica CC Magic Root Concealer

Jawel, het bestaat: een haarconcealer. En het doet precies hetgeen waarvan je verwacht dat het doet, je uitgroei binnen één minuut wegwerken. Het fijne aan dit soort ‘concealers’ is ook dat het niet alleen bedoeld is om je uitgroei aan te pakken. Het werkt ook als een malle om je haar om te toveren naar een vollere haardos – qua looks dan. Deze Magic Root spray van Collistar is een van onze favorieten.

2. Color Wow Root Cover Up

De Color Wow Root Cover Up is een tijdelijke haarkleuring. Het is een soort poeder waarmee je je uitgroei zo hebt weggewerkt. Zie het als een soort make-up voor je haar. Klinkt dat goed, of klinkt dat goed? Je brengt het aan op droog haar en voor je het weet is je uitgroei (of die grijze haren) verleden tijd. Good to know: je kunt er zelfs mee douchen, sporten (lees: zweten) en slapen, want de poeder gaat pas weg als je je haar gaat wassen. Ook fijn: je kunt dit product ook gebruiken om zelf high- of lowlights te zetten.

3. Josh Wood Colour Lighter

Als je op zoek bent naar hét product wat je makkelijk kunt gebruiken tijdens de kappersbeurten, is het wel dit. Je gebruikt Josh Wood Colour Lighter om grotere stukken uitgroei of grijze haren weg te werken. Even föhnen en het blijft voor sowieso drie dagen zitten.

4. L’Oreal Paris Magic Retouch

Een andere snelle oplossing om je uitgroei of grijze haren binnen no-time weg te werken is L’Oreal Paris Magic Retouch. Deze spray komt in vijf verschillende kleuren en mengt zich met je eigen haarkleur voor het beste resultaat. Na het wassen vervaagt de kleur weer.

5. John Frieda Root Blur

Last but not least: John Frieda Root Blur is ook je go-to als je snel je uitgroei weg wil werken. Je hoeft alleen maar de twee kleurnuances te mengen en je zult zien dat het helemaal niet op zal vallen. Easy peasy.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.