Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Beauty 1 feb 2022
Leestijd: 1 minuut

Vanille is dé haarkleur die we allemaal willen dragen deze lente

Als er iets is wat we veel gaan zien aankomende zomer, dan zijn het lichte haarkleuren. Celebrities als Billie Eilish en Selena Gomez hebben zich er al vroeg aan toegegeven, en we geven ze groot gelijk. Genoeg reden om zelf eens te overwegen naar een lichter kleurtje over te stappen. Misschien is de haarkleur vanille iets voor jou?

We vertellen je alles over de nieuwste haartrend.

Vanille: de haarkleur voor lente 2022

Deze zomer gaan we veel lichte haarkleuren zien. Velen van ons zijn namelijk toe aan iets nieuws, iets fris. Hoe kan je nu beter een frisse start maken dan met een lichtblonde coupe? Een populaire haarkleur die we gegarandeerd gaan zien tijdens het warme seizoen is de kleur vanille. In tegenstelling tot icy blonde is de kleur vanille een stuk zachter, warmer en lichter.

Een frisse twist

Het nemen van een vanille haarkleur verandert je hele uitstraling, dat is een feit. En dat we de haarkleur gegarandeerd vroeg deze zomer al gaan zien kan ook niet ontkent worden. De haarkleur staat het beste wanneer je huid een warme ondertoon heeft. Je kunt de roots dezelfde kleur laten verven of een wat donkerder kleurtje geven. Met een prachtige blow-out creëer je de mooiste volumineuze blonde lokken.

We weten niet hoe het met jullie zit, maar wij zijn groot fan van de vanille haarkleur. Voor de perfecte kleur moet je wel even zitten – zo vertelt haarstijlist Romeu Filipe aan Glamour UK dat het wel zo’n 12 (!) uur in totaal kan duren om de kleur te zetten – maar dan heb je wel wat moois. Durf jij het aan?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.