Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 13 okt 2023
Leestijd: 2 minuten

$$$ – Dit is het verbazingwekkende vermogen van Kendall Jenner

Kendall Jenner is al jaren op rij het best verdiende model in de industrie. Dat komt niet alleen door haar looks, maar ook door haar gigantische bekendheid. Speaking of which: wat is eigenlijk het vermogen van de jongste uit de KarJenner-clan?

Spoiler: het is een duizelingwekkend bedrag.

Het vermogen van Kendall Jenner

Dat Kendall Jenner lekker bezig is, dat kunnen we niet ontkennen. Naast haar vele verschijningen op de catwalk, heeft ze een eigen drankmerk, is de ambassadeur van verschillende merken en verdient ze een lekker zakcentje met The Kardashians.

Wij zetten alle inkomstenbronnen van Kendall even op een rij.

Modellenwerk

Volgens L’Officiel was Kendall Jenner vorig jaar nog het best betaalde catwalkmodel in de industrie – net als de drie jaar ervoor. De ranking van dit jaar moet nog komen, maar iets in ons zegt dat Kendall gewoon weer op #1 staat.

818 Tequilla

Kendalls zussen zijn allemaal al jaren eigenaar van een of meerdere bedrijven, dus mocht Kendall niet achterblijven. In 2021 lanceerde ze haar eigen merk: 818 Tequilla. Kendall verkoop drie soorten tequilla: blanco, reposado en añejo – en die flessen starten vanaf $60. Dus tel uit je winst.

The Kardashians

Toen Kendall nog kind was begon ze al met verdienen, ze kreeg namelijk geld voor haar deelname aan Keeping Up With The Kardashians. Sinds 2007 is ze een vast gezicht in de realityshow van de familie. E! betaalde in 2017 rond de honderd miljoen dollar (!) om de show tot 2020 te laten doorgaan. Hiervan ontving Kendall dus ook een deel.

Later stapte de familie over van E! naar Hulu, waar hun show The Kardashians ging heten. Naar verluidt krijgen ze hier opnieuw honderd miljoen dollar, maar dan voor twee seizoenen.

Samenwerkingen

Onlangs lanceerde Kendall nog een prachtige Gucci-campagne in samenwerking met haar lover Bad Bunny (die zelf geschat wordt op een vermogen van 88 miljoen dollar). Dit soort partnerships zijn niet ongewoon voor Kendall – en deze maken dan ook groot deel uit van haar inkomen.

In totaal: tussen de 60 en 75 miljoen dollar

Al bovenstaande lucratieve zaken maakt dat het vermogen van Kendall Jenner in 2023 geschat wordt tussen de 60 en 75 miljoen dollar. Daarmee doet de 27-jarige het behoorlijk goed.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.