Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 22 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Deze videoclip bracht Kourtney Kardashian op het idee voor haar gewaagde trouwjurk

Als we aan de drie bruiloften van Kourtney Kardashian en Travis Barker denken, dan denken we meteen aan Kourtney in de gewaagde korte jurk. Het stond haar prachtig, toch waren velen het niet eens met deze pikante kledingkeuze op een trouwdag. Nu onthult Kourtney welke videoclip haar op het idee van de jurk bracht.

En je raadt het al: het is de clip van een rocknummer.

Deze videoclip bracht Kourtney Kardashian op het idee voor haar gewaagde trouwjurk

Iets minder dan een jaar geleden stapten Kourtney Kardashian en Travis Barker meerdere keren in het huwelijksbootje. De meest iconische bruiloft was die in Italie. We zagen Kourtney verschijnen in een beeldige, maar gewaagde trouwjurk. Het ontwerp was van Dolce & Gabbana, in wiens villa het huwelijk ook plaats vond.

Onlangs onthulde Kourtney wat haar op het idee bracht voor een korte trouwjurk. En dat was een videoclip, eentje van Guns ‘n Roses om precies te zijn. “Travis and I were watching Guns N’ Roses ‘November Rain’ video one night before we were even engaged. And we said to each other ‘This has to be our wedding'” schrijft Kourtney Kardashian in een caption op Instagram. “She was wearing a short dress and I thought to myself ‘I need a short dress!’ I had more visions inspired by some 1990s campaigns of Monica Bellucci shot by Helmut Newton for Blumarine.”

Het pronkstuk van het ontwerp is niet per se de korte jurk, maar vooral de lange sluier. Deze is op oud-Italiaanse wijze vormgegeven met een Holy Mary in het midden. Leuke touch: de tattoo op Travis’ hoofd is verwerkt in het kantwerk. Daarnaast staan ook de woorden van zijn tattoo op de luiser, namelijk ‘family, loyalty, respect’.

“When we knew our wedding was going to be in Portofino, it also influenced the vibes and feeling of the dress. I also just wanted to feel like we ran off to Italy and got married and wanted the dress and wedding to feel that way!” vertelt ze ook nog. Nou, missie geslaagd.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.