Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Nieuws 9 jul 2024
Leestijd: 2 minuten

Mocht je het je afvragen, dit is hoe Virgil van Dijk eruit ziet met los haar

Gisteren was ‘ie jarig, onze geliefde aanvoerder Virgil van Dijk. Ieder EK of WK wordt het weer ontzettend duidelijk hoe goed Virgil in de smaak valt, vooral bij de vrouwen. Hij staat bekend om ‘n strakke slickback bun, maar hoe ziet hij eruit met los haar?

Het is niet zo dat Virgil een geheim maakt van zijn lokken. Toch hebben we zijn bos krullen al lang niet meer los gezien. Dus hier wat beelden om je eraan te herinneren hoe dat er ook alweer uitziet.

Virgil van Dijk is de (vrouwen)favoriet van het EK

Virgil staat bekend als een van de beste centrale verdedigers ter wereld. Hij begon zijn professionele carrière bij FC Groningen in de Eredivisie, maar stroomde al snel door naar clubs als Celtic en daarna Liverpool. Wist je dat hij in 2019 zelfs op de tweede plek eindigde bij de Ballon D’Or verkiezing?

Buiten het veld staat Van Dijk bekend om zijn bescheiden en nuchtere persoonlijkheid – en natuurlijk om zijn goede looks. Vooral dat laatste blijft dit EK niet onbesproken. Veel mannen grappen op TikTok over hoe vrouwen en vriendinnen vooral naar Virgil kijken tijdens de wedstrijd. Het is de running gag van dit EK – samen met de zweetband van Memphis.

@stanlucas.m

Geen fan girling over here

♬ Just A Girl – No Doubt

Virgil van Dijk met los haar

Nog heel even over die looks. Want we kennen Virgil natuurlijk als de man met de knot, maar verlangen stiekem ook naar het moment dat hij die wilde manen losgooit. Daarom hier een beeld van Virgil van Dijk met los haar.

Ben jij meer fan van de slickback bun? Dan zie je in de post hieronder welke producten je het beste kan gebruiken om je knot net zo strak te krijgen als die van Virgil.

Meepraten in de kroeg? Deze voetbaltermen wil je kennen als je het EK gaat kijken

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.