Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 19 dec 2023
Leestijd: 2 minuten

Dit zijn de vrouwen die in 2023 de meeste volgers op Instagram hadden

In 2023 werd er op Instagram weer flink gedeeld, gevierd, gekibbeld en ge-influenced. Maar welke celebrities behoren tot de absolute top als het gaat om volgers op Instagram? Wij zetten de vrouwen met de meeste volgers in 2023 voor je op een rij.

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: plek een en twee worden opgevuld door mannen. Voetballers, om precies te zijn. Al jarenlang staat Cristiano Ronaldo aan de top, met zijn 613 miljoen volgers. Gevolgd door Lionel Messi met 494 miljoen volgers.

De meest gevolgde vrouwen van 2023

Dit zijn ze, de vrouwen met de grootste achterban van 2023.

Selena Gomez | 429 volgers

De meest gevolgde vrouw van 2023 is Selena Gomez. De actrice en zangeres (die ook met Instagram lekker verdient) kon ook dit jaar weer op veel steun rekenen. Zo ook begin dit jaar, toen ze terechtkwam in een online ruzie met Hailey Bieber en Kylie Jenner. Gelukkig is die snel weer opgelost – Selena en Hailey braken later het internet met een gezamenlijke foto.

Kylie Jenner | 399 miljoen volgers

De jongste KarJenner is de grootste op Instagram. Dat Kylie veel volgers heeft, is geen verrassing. Ze lanceert het ene nieuwe merk na het andere. Ook kwam ze dit jaar in de aandacht door haar onverwachte romance met Timothée Chalamet.

NEW YORK, NEW YORK - NOVEMBER 09: Kylie Jenner out and about on November 09, 2022 in New York City. (Photo by Gotham/GC Images)
Photo by Gotham/GC Images

Ariana Grande | 380 miljoen volgers

Voor Ariana Grande was 2023 een bewogen jaar. Ze verbrak haar huwelijk met Dalton Gomez, die al maanden met anderen bleek te daten, en ging verder met haar Wicked-tegenspeler Ethan Slater. Op Instagram liet ze weinig van haar liefdesleven zien, maar dat was voor haar 380 miljoen trouwe volgers geen reden om weg te gaan.

Kim Kardashian | 364 miljoen volgers

Als je denkt aan een vrouw met miljoenen volgers, dan is Kim Kardashian de eerste naam die bij velen te binnen schiet. En dat zij indruk maakt is niet gek, want ze pakt overal mee uit. Zelfs met haar kerstversiering.

Beyoncé | 319 miljoen volgers

Queen B mag natuurlijk niet in dit rijtje ontbreken. Met een iconische carrière en indrukwekkende Renaissance Tour is het net zo gek dat velen geïnteresseerd zijn in het leven van Beyoncé. Wat een ster.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.