Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Films & Series 1 mei 2024
Leestijd: 1 minuut

En nu echt: dit is wanneer ‘It Ends With Us’ in de Nederlandse bioscopen draait

Als er één film is waar we met z’n allen ongeduldig op wachten, dan is het wel de verfilming van It Ends With Us. Schrijfster Colleen Hoover scoorde een hit met het boek – en nu kunnen we verfilming bijna bewonderen in de bioscoop.

Het filmen van It Ends With Us ging niet zonder slag of stoot. Eerst was er kritiek op de cast, daarna lagen de opnames een tijdje plat. Maar de aanhouder wint: de film verschijnt deze zomer in de Nederlandse bioscopen.

Vanaf 8 augustus draait ‘It Ends With Us’ in de Nederlandse bioscopen

In een Instagram-bericht van Sony Pictures, het filmconcern achter It Ends With Us, lezen we dat de film op 8 uagustus zal verschijnen. ‘‘The book you love is the movie event of the summer. De verfilming van Colleen Hoovers wereldwijde bestseller It Ends With Us zie je vanaf 8 augustus in de bioscoop” schrijven ze bij de eerste beelden van de film.

Op de foto’s zien we Blake Lively schitteren als Lily Bloom. In de film zien we het liefdesverhaal van Lily en Ryle, dat niet per se een schoonheidsprijs verdient. Zeker wanneer er een oude liefde opduikt, wordt de situatie rommelig. Als je het boek hebt gelezen, dan weet je hoe intens de film gaat worden.

De cast van It Ends With Us

Al eerder werd bekend gemaakt dat Blake Lively de rol van de roodharige Lily op zich neemt. Naast de Lily Bloom, is Blake ook nog eens executive producer van de film. Dit maakte Colleen Hoover bekend in januari. De rol van Ryle wordt vertolkt door Justin Baldoni. Atlas wordt gespeeld door Brandon Sklenar.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.