Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Food 3 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

Food diary: dit is wat Bella Hadid op een dag eet

Op de NSMBL-redactie zijn we gek op eten. Uitgebreid ontbijten, lekker lunchen, borrelen met vriendinnen… We kunnen daarom altijd inspiratie voor de lekkerste gerechten gebruiken. En waar kunnen we die inspiratie beter opdoen dan bij celebrities? Vandaag kijken we naar de food diary van de beeldschone Bella Hadid.

We keken al eerder naar het voedingsschema van zus Gigi Hadid, maar hoe zit het eigenlijk met het eten wat Bella eet? We doken erin in een nieuwe Food Diary.

Dit eet Bella Hadid op een dag

Ontbijt

Bella Hadid begint haar dag met een gezonde portie eiwitten en vetten. Dit doet ze met eieren en een worstje als ze thuis eet. Wordt het een on the go lunch? Dan haalt ze graag een bagel met eiersalade.

Lunch

Als Bella Hadid thuis eet, dan kiest ze vaak voor kip of zalm met groenten. Als dat niet op het menu staat, dan wordt het pasta. Het is voor haar een must om een goede bron van proteïne in haar lunch te hebben. “I like having a good protein meal because I get really tired if I eat too much, so I try to fill myself up with things that will make me feel good,” vertelde ze aan Harper’s BAZAAR.

Net zoals vele andere celebrities drinkt ook Bella Hadid de hele dag door water om gehydrateerd te blijven. Dat is niet alleen goed voor je huid, maar ook voor je lichaam én het helpt om langer vol te zitten. Jouw lichaam vindt het namelijk erg lastig om het verschil tussen ‘honger’ en ‘dorst’ aan te geven.

Nog iets wat Bella de hele dag drinkt: groene smoothies. Deze geven haar de energie die ze nodig heeft. “I order a lot of green juices and keep them around on set. I have ginger shots in a cooler, and I’ll drink one if I’m feeling low.” Daarnaast geeft ze toe dat ze graag koffie drinkt. “I’ll have three espressos before noon.”

Avondeten

Fun fact: van huis uit eet Bella Hadid rond een uurtje of 18:00 haar avondeten (zou haar Hollandse mama Yolanda Hadid hier iets mee te maken hebben? Wij weten ‘t wel zeker). Ze kiest dan vaak voor een grote portie groenten, zoals gebakken boerenkool. Toch eet ze niet altijd super gezond: ook Bella Hadid houdt namelijk van een pizza op zijn tijd, en tegen burgers en friet zegt ze ook geen nee. Oké, misschien niet op dezelfde dag dat ze voor Versace op de runway staat. Maar dat ze niet altijd 100 procent clean eet, vinden we een fijne gedachte.

Benieuwd naar de food diary van andere celebrities dan Bella Hadid? Check hier de what I eat in a day van ZendayaRihannaKylie JennerLady Gaga en Victoria Beckham.

FabbonHarper's BAZAAR

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.