Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Celebrity 27 aug 2022
Leestijd: 2 minuten

Food diary: dit is wat Megan Fox op een dag eet

Op de NSMBL-redactie zijn we gek op eten. Uitgebreid ontbijten, lekker lunchen, borrelen met vriendinnen… We kunnen daarom altijd inspiratie voor de lekkerste gerechten gebruiken. En waar kunnen we die inspiratie beter opdoen dan bij celebrities? Vandaag kijken we naar de food diary van Megan Fox.

Even leek het er op dat haar romance met Machine Gun Kelly voorbij was, maar dat bleek (gelukkig!) niet waar. Megan Fox is hot op het moment. In deze nieuwe Food Diary kijken we naar wat ze op een dag eet.

Dit eet Megan Fox op een dag

Wij zijn benieuwd!

Ontbijt

Megan Fox begint haar dag met een ontbijt vol goede voedingsstoffen. Ze eet ‘s morgens een portie havermout, amandelen en eiwitten. Dat betekent dat ze zowel koolhydraten als vetten en eiwitten binnen krijgt. Dat is belangrijk om de hele ochtend energiek door te komen. En om nóg iets meer energie te krijgen, drinkt ze ‘s morgens ook een kopje koffie.

Tussen haar ontbijt en haar lunch in, neemt Megan graag nog een smoothie om wat extra vitaminen binnen te krijgen. “Megan’s favorite is the red smoothie, which is whatever berries are in season, Chai tea, a scoop of protein powder, and little bit of almond milk,” vertelde Megan’s personal trainer Harley Pasternak aan People.

Lunch

Een typische lunch voor Megan: een salade met gegrilde kip, of een salade met zalm. Daarbij is de bron van eiwitten, de kip en de zalm dus, een portie ongeveer zo groot als haar handpalm. De rest van de salade bestaat uit veel groenten en een gezonde dressing.

Avondeten

Als Megan Fox ‘s middags met de lunch geen zalm heeft gegeten, dan staat het ‘s avonds op het menu. Het schijnt namelijk dat ze minimaal één keer per dag zalm eet. Dat kan zijn met sushi, gebakken zalm, of dus zalm door de salade. Verder houdt de actrice van Japans eten.

Benieuwd naar de food diary van andere celebrities dan Megan Fox? Check hier de what I eat in a day van ZendayaRihannaKylie Jenner, Lady Gaga en Victoria Beckham.

Eat This

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.